ΛεΜπρόν Τζέιμς: Περνάει την καραντίνα «στριμωγμένος» σε μια βίλα 23 εκατομμύριων δολαρίων (βίντεο)
18:52 - 12/04/2020
Ο ΛεΜπρόν ξόδεψε περίπου 23 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει το 2017 μια υπερπολυτελή βίλα στο Λος Άντζελες, βάζοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά τότε ότι θα φύγει από τους Καβαλίερς, και σίγουρα περνάει... ζωή και κότα στην καραντίνα.
Η εν λόγω έπαυλη βρίσκεται στο Μπρέντγουντ και είναι το δεύτερο «σπίτι» του 35χρονου φόργουορντ, μετά από εκείνο στην γενέτειρά του, στο Άκρον του Οχάιο. Όταν έπαιζε στους Μαϊάμι Χιτ, είχε ακόμα ένα σπίτι στη Φλόριντα, το οποίο πούλησε για 13 εκατομμύρια δολάρια.
Η βίλα αποτελείται από τρία επίπεδα, οκτώ υπνοδωμάτια, 11 μπάνια, ένα δωμάτιο - ντουλάπα και μια ιδιωτική αυλή, η δεύτερη μετά από αυτή που υπάρχει κεντρικά, κοντά στο σαλόνι, και διαθέτει 4 τζάκια. Η κ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr