Web dress code – Μια νέα κανονικότητα

01:07 - 13/04/2020

Μια όμορφη μέρα ξεκινά….η ρουτίνα στη συνηθισμένη της διάσταση σε ρόλο πειθαρχημένα πρωταγωνιστικό! ….9.15πμ….και πάλι βιαστική! Μόλις έχω τελειώσει την πρωινή γυμναστική, παίρνω το πρωινό μου κάνοντας ένα γρήγορο review στις σημειώσεις μου και ετοιμάζομαι για το meeting που είναι προγραμματισμένο στις 9.45πμ κάθε Πέμπτη. Τι φοράνε πάλι σήμερα!….ο συνήθης προβληματισμός για τις περισσότερες business […]

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η καραντίνα ως νέα κανονικότητα

Η ασφάλεια ως bonum commune, ως κοινό αγαθό, ήταν πάντα για την εξουσία ένα χρήσιμο πρόσχημα για την ανάδειξη του κράτους ως του πλέον προστατευτικού συστήματος, ικανού να παρέμβει σε όλες τις πτυχές της πραγματικότητας αποτελεσματικά, αναπτύσσοντας διαφορετικές εξουσιαστικές μεθοδολογίες, χωρίς να είναι αναγκαία η καταβύθισή του στον ολοκληρωτισμό, τουλάχιστον με όρους του προηγούμενου αιώνα.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026

Στην κυριότητα της MSC τα πέντε πλοία της Moby που πήρε σε πλειστηριασμό