Σάντος: «Πέρασα πολύ δύσκολα…»

11:32 - 13/04/2020

Διαφορετικό και πιο δύσκολο ήταν το φετινό Πάσχα (για τους καθολικούς ήταν χθες) για τον Φερνάντο Σάντος, μιας κι έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, σε ηλικία 83 ετών. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και πώς το αντιμετώπισε, σε συνέντευξή του στο δίκτυο ITV «Ήταν ένα διαφορετικό Πάσχα, πιο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάντος: "Πέρασα μία σκληρή εβδομάδα"

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για το θάνατο της μητέρας του σε πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο, αλλά και για το διαφορετικό φετινό Πάσχα λόγω του κορονοϊού.

Διαβάστε το στο Sport24

Σάντος: "Πέρασα μία σκληρή εβδομάδα"

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Φερνάντο Σάντος καθώς η μητέρα του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλία, Μαρία ντε Λούρδες απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών. Η εκλιπούσα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, τα οποία δεν κατάφερε να νικήσει, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή. Λίγες ημέρες μετά τη δυσάρεστη είδηση, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο "TVI" και αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του, αλλά και στο διαφορετικό φετινό Πάσχα λόγω του κορονοϊού. "Ήταν ένα διαφορετικό Πάσχα, πιο δύσκολο, λόγω της απώλειας της μητέρας μου. Είναι πάντα δύσκολο. Ξέρω ότι η μητέρα μου είναι με τον Κύριο, είναι στην αγκαλιά του, δεν έχω καμία αμ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»