Δανάη Μπάρκα: «Ούρλιαζε η Βίκυ Σταυροπούλου στις 4 τα χαράματα στη βεράντα»

08:57 - 25/10/2019

Η Δανάη Μπάρκα και η Βίκυ Σταυροπούλου δεν έχουν μια συνηθισμένη σχέση μάνας και κόρης. Ουσιαστικά, πολλές φορές αυτοί οι […] The post Δανάη Μπάρκα: «Ούρλιαζε η Βίκυ Σταυροπούλου στις 4 τα χαράματα στη βεράντα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Μπάρκα για Βίκυ Σταυροπούλου: Η μαμά μου ούρλιαζε στις 4 τα χαράματα στη βεράντα - Απείλησα να πάρω την αστυνομία (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Για τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε η Δανάη Μπάρκα η οποία με μπόλικη δόση χιούμορ ανέφερε ότι μεγάλωσε από… τύχη (!) καθώς η σχέση με τη μητέρα της είναι πολύ ιδιαίτερη. Μάλιστα, αφηγήθηκε στους δημοσιογράφους ένα πρόσφατο περιστατικό. «Η μαμά μου έχει τον αμάζευτο! Δεν δαμάζεται αυτό το κορίτσι. Είναι τρελή, από τύχη ζω. Έπρεπε να επιβιώσω και τα κατάφερα», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Δανάη Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου και στη συνέχεια αποκάλυψε τι έκανε η μητέρα της την προηγούμενη νύχτα: «Της έστειλα μήνυμα στις 4 τα χαράματα χθες, την απείλησα ότι θα πάρω την αστυνομία. Ήταν στις βεράντες και ούρλιαζε από κάτω. Της λέω έχουμε κλείσει τα πάντα, τα παράθυρα, ησυχάστε. Και

Διαβάστε το στο topontiki.gr

«Ούρλιαζε η Βίκυ Σταυροπούλου στις 4 τα χαράματα στη βεράντα»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Δανάη Μπάρκα: «Ούρλιαζε η Βίκυ Σταυροπούλου στις 4 τα χαράματα στη βεράντα»- Τι συνέβη;

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου!

Διαβάστε το στο queen.gr

Δανάη Μπάρκα για Βίκυ Σταυροπούλου: Η μαμά μου ούρλιαζε στις 4 τα χαράματα στη βεράντα

Για τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε η Δανάη Μπάρκα η οποία με μπόλικη δόση χιούμορ ανέφερε ότι μεγάλωσε από… τύχη (!) καθώς η σχέση με τη μητέρα της είναι πολύ ιδιαίτερη. Μάλιστα, αφηγήθηκε στους δημοσιογράφους ένα πρόσφατο -και εν τέλει αστείο- περιστατικό. «Η μαμά μου

Διαβάστε το στο madata.gr

Δανάη Μπάρκα: Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι τρελή, από τύχη ζω! (video)

Οι δηλώσεις για την μητέρα της The post Δανάη Μπάρκα: Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι τρελή, από τύχη ζω! (video) appeared first on mononews.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Δανάη Μπάρκα: «Ούρλιαζε η Βίκυ Σταυροπούλου στις 4 τα χαράματα – Της είπα ότι θα πάρω την αστυνομία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Δανάη Μπάρκα και η Βίκυ Σταυροπούλου δεν έχουν μια συνηθισμένη σχέση μάνας και κόρης. Ουσιαστικά, πολλές φορές αυτοί οι ρόλοι ανατρέπονται. «Η μαμά μου έχει τον αμάζευτο! Δεν δαμάζεται αυτό το κορίτσι. Είναι τρελή, από τύχη ζω. Έπρεπε να επιβιώσω και τα κατάφερα», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Δανάη Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου και στη […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Δανάη Μπάρκα: «Ούρλιαζε η Βίκυ Σταυροπούλου στις 4 τα χαράματα - Της είπα ότι θα πάρω την αστυνομία» (βίντεο)

Η Δανάη Μπάρκα και η Βίκυ Σταυροπούλου δεν έχουν μια συνηθισμένη σχέση μάνας και κόρης. Ουσιαστικά, πολλές φορές αυτοί οι ρόλοι ανατρέπονται. «Η μαμά μου έχει τον αμάζευτο! Δεν δαμάζεται αυτό το κορίτσι. Είναι τρελή, από τύχη ζω. Έπρεπε να επιβιώσω και τα κατάφερα», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Δανάη Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου και στη συνέχεια αποκάλυψε τι έκανε η μητέρα της την προηγούμενη νύχτα: «Της έστειλα μήνυμα στις 4 τα χαράματα χθες, την απείλησα ότι θα πάρω την αστυνομία. Ήταν στις βεράντες και ούρλιαζε από κάτω. Της λέω έχουμε κλείσει τα πάντα, τα παράθυρα, ησυχάστε. Και μου γράφει ωχ συγγνώμη, καληνύχτα! Οι άνθρωποι είναι σαν να είναι 12χρονα κι εγώ η μαμά τους».

Διαβάστε το στο pronews.gr

“Ούρλιαζε η Βίκυ Σταυροπούλου στις 4 τα χαράματα στη βεράντα”!

Η Δανάη Μπάρκα και η Βίκυ Σταυροπούλου δεν έχουν μια συνηθισμένη σχέση μάνας και κόρης. Ουσιαστικά, πολλές φορές αυτοί οι ρόλοι ανατρέπονται. «Η μαμά μου έχει τον αμάζευτο! Δεν δαμάζεται αυτό το κορίτσι. Είναι τρελή, από τύχη ζω. Έπρεπε να επιβιώσω και τα κατάφερα», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Δανάη Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δανάη Μπάρκα: «Ούρλιαζε η Βίκυ Σταυροπούλου στις 4 τα χαράματα στη βεράντα» (video)

Τι αποκάλυψε για την μητέρα της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο