Τσιόδρας: «Εγώ δεν θα ήθελα να έχω τέτοια ευθύνη πάνω μου.Να προσέξουν όσοι πήγαν «νόμιμα ή παράνομα» στην επαρχία»

18:28 - 14/04/2020

25 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας και συνολικά 2.170. Στους 101 οι νεκροί συνολικά. «Εγώ δεν θα ήθελα να έχω τέτοια ευθύνη πάνω μου, ότι μετέφερα τον ιό» είπε για τους… εκδρομείς στην επαρχία. Στην… συνηθισμένη θέση του βρέθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας και σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, 14.04.2020, για να ενημερώσει για […]

Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιόδρας: Η νόσος φθίνει στην Ελλάδα - Να προσέξουν όσοι πήγαν νόμιμα ή παράνομα στην επαρχία

Η νόσος φθίνει και τελικά εξαφανίζεται επισήμανε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την σημερινή ενημέρωση των συντακτών υγείας. «Ελπίζουμε στη διατήρηση αυτών των μεγεθών» τόνισε ο κ. Τσιόδρας. Αναφορικά με το αν προβλέπεται αυτές τις μέρες η κορύφωση της πανδημίας στην Ελλάδα, αν αυτό ξεπεράστηκε ή αν επίκειται μέχρι τέλος του μήνα ο ίδιος ανέφερε: «Aυτή τη στιγμή καταγράφεται μείωση των κρουσμάτων που νοσηλεύονται και καταγράφονται. Το γνωστό σε όλους μας R0 που αντιπροσωπεύει τον μέσο αριθμό ανθρώπων που θα κολλήσουν τη νόσο από έναν άνθρωπο (δηλαδή αν τον αφήσεις χωρίς μέτρα με R0 2 ένας θα κολλήσει άλλους δύο) φαίνεται πως μειώνεται. Για όλα τα κ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Τσιόδρας: Προσοχή σε όσους πήγαν «νόμιμα ή παράνομα» στην επαρχία

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας υποστήριξε ότι είναι πολύ σημαντική η τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας από τον ιό.Ιδιαίτερη αναφορά σε όσους έφυγαν «νόμιμα ή παράνομα», με προορισμό την επαρχία έκανε κατά τη διάρκεια της ημερήσιας ενημέρωσης για τον κορονοϊό, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας και πρόσθεσε πως είναι

Διαβάστε το στο madata.gr

Τσιόδρας: «Προσοχή σε όσους πήγαν είτε νόμιμα είτε παράνομα στην επαρχία»

Τη καθιερωμένη θέση του πήρε τη Μεγάλη Τρίτη (14/4) ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας προκειμένου να ενημερώσει για τα νεότερα του ιού. Όπως ενημέρωσε ο κ. Τσιόδρας τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα είναι 25 και συνολικά 2.170, ενώ οι νέοι θάνατοι είναι δύο και συνολικά 101. Στη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τσιόδρας: Εγώ δεν θα ήθελα να έχω τέτοια ευθύνη πάνω μου.Να προσέξουν όσοι πήγαν νόμιμα ή παράνομα στην επαρχία

25 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας και συνολικά 2.170. Στους 101 οι νεκροί συνολικά. Εγώ δεν θα ήθελα να έχω τέτοια ευθύνη πάνω μου, ότι μετέφερα τον ιό είπε για τους… εκδρομείς στην επαρχία. Στην… συνηθισμένη θέση του βρέθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας και σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, 14.04.2020, για να ενημερώσει για το πώς κινείται ο κορονοϊός στην χώρα μας. Ο κ. Τσιόδρας ενημέρωσε για τα νέα κρούσματα και για τους νεκρούς, οι οποίοι εξακολουθούν να αυξάνονται, την ώρα που η κυβέρνηση έχει το βλέμμα της στραμμένο στο… Πάσχα, για το οποίο μάλιστα έχει βάλει τρία μεγάλα στοιχήματα. Στα της ενημέρωσης, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για την πα

Διαβάστε το στο spoilers

Τσιόδρας: «Η νόσος φθίνει στην Ελλάδα - Να προσέξουν όσοι πήγαν νόμιμα ή παράνομα στην επαρχία»

Τσιόδρας: «Η νόσος φθίνει στην Ελλάδα - Να προσέξουν όσοι πήγαν νόμιμα ή παράνομα στην επαρχία» 14/04/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Τσιόδρας: Να προσέξουν όσοι πήγαν «νόμιμα ή παράνομα» στην επαρχία (video)

25 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας και συνολικά 2.170. Στους 101 οι νεκροί συνολικά. «Εγώ δεν θα ήθελα να έχω τέτοια ευθύνη πάνω μου, ότι μετέφερα τον ιό» είπε για τους… εκδρομείς στην επαρχία. Στην… συνηθισμένη θέση του βρέθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας και σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, 14.04.2020, για να ενημερώσει για … The post Τσιόδρας: Να προσέξουν όσοι πήγαν «νόμιμα ή παράνομα» στην επαρχία (video) appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ makeleio.gr

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – ΕΡΙΞΑΝ “ΜΑΥΡΟ” ΣΤΟ ART ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ…

Τι ισχύει για τη χρήση μάσκας προστασίας, στις Ένοπλες Δυνάμεις…

ΚΕΡΚΥΡΑ : Σε εξέλιξη φωτιά στον ΧΥΤΑ, στην περιοχή Τεμπολόνι…

Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα στην Ιεράπετρα… (Εικόνες)

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” – 58.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ “ΣΦΥΡΙ” ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ – ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΤΩΝ FUNDS ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ “ΑΙΜΑ” – ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ “ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ”- ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Όχι από Ιράν στις ΗΠΑ, σε διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων…