Κορωνοϊός - Ρίτα Γουίλσον: Έλαβα χλωροκίνη, είχε ακραίες παρενέργειες
06:32 - 15/04/2020
«Φως» στο θέμα της λήψης ή μη χλωροκίνης ρίχνει, με τηλεοπτική συνέντευξή της, η ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον, σύζυγος του Τόμ Χανκς, που είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, περιγράφει τα συμπτώματα που είχε μετά τη λήψη της ουσίας. Μιλώντας στο This Morning Tuesday του δικτύου CBS, η Ρίτα Γουίλσον αποκάλυψε ότι ένιωθε πολύ κουρασμένη, πονούσε αρκετά και δεν ήθελε να την αγγίζουν, ενώ είχε χάσει γεύση και όσφρηση. «Οι ακραίες παρενέργειες» της χλωροκίνης «Μου έδωσαν χλωροκίνη», δήλωσε σχετικά με τον πυρετό. «Ξέρω ότι μιλούν γι’ αυτό το φάρμακο. Μπορώ να σας πω ότι δεν ξέρω αν το φάρμακο δούλεψε ή ήρθε η […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ρίτα Γουίλσον μιλά για τον κορονοϊό: Η χλωροκίνη είχε ακραίες παρενέργειες
Έχοντας αναρρώσει από τον κορονοϊό, η Ρίτα Γουίλσον για πρώτη φορά μιλά...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ αποκάλυψη της Rita Wilson για τη μάχη της με τον κορωνοϊό: «Έλαβα χλωροκίνη, είχε ακραίες παρενέργειες»
Η Rita Wilson μιλώντας στο «This Morning Tuesday» του δικτύου CBS, αναφέρθηκε στη μάχη της με τον κορωνοϊό.
Η ελληνικής καταγωγής, σύζυγος...
Διαβάστε το στο govastileto.grΡίτα Γουίλσον: Έλαβα χλωροκίνη για τον κορωνοϊό, είχε ακραίες παρενέργειες
Μιλώντας στο This Morning Tuesday του δικτύου CBS, η Ρίτα Γουίλσον αποκάλυψε ότι ένιωθε πολύ κουρασμένη, πονούσε αρκετά και δεν ήθελε να την αγγίζουν, ενώ είχε χάσει γεύση και όσφρηση.
Διαβάστε το στο thebest.grΚορωνοϊός – H εξομολόγηση της Ρίτα Γουίλσον: «Έλαβα χλωροκίνη, είχε ακραίες παρενέργειες»
Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και τραγουδίστρια Ρίτα Γουίλσον μίλησε σε τηλεοπτική συνέντευξή της στο CBS για την περιπέτειά της με τον Covid-19. H σύζυγος του Τομ Χανκς περιέγραψε τα συμπτώματα της ασθένειας, αλλά και τις παρενέργειες που είχε μετά τη λήψη της χλωροκίνης. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Γκέιλ Κινγκ και στο...
The post Κορωνοϊός – H εξομολόγηση της Ρίτα Γουίλσον: «Έλαβα χλωροκίνη, είχε ακραίες παρενέργειες» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grH εξομολόγηση της Rita Wilson για τον κορονοϊό: «Έλαβα χλωροκίνη, είχε ακραίες παρενέργειες» [video]
H εξομολόγηση της Rita Wilson για τον κορονοϊό.
The post H εξομολόγηση της Rita Wilson για τον κορονοϊό: «Έλαβα χλωροκίνη, είχε ακραίες παρενέργειες» [video] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΡίτα Γουίλσον για κορωνοϊό: Έλαβα χλωροκίνη, είχε ακραίες παρενέργειες (Video)
ΚΟΣΜΟΣ
Μιλώντας στο This Morning Tuesday του δικτύου CBS, η Ρίτα Γουίλσον που είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό, αποκάλυψε ότι έλαβε χλωροκίνη, μια ουσία που όπως τόνισε της προκάλεσε πολλές παρενέργειες.
«Μου έδωσαν χλωροκίνη. Ξέρω ότι μιλούν γι’ αυτό το φάρμακο. Μπορώ να σας πω ότι δεν ξέρω αν το φάρμακο δούλεψε ή ήρθε η ώρα να πέσει ο πυρετός. Ο πυρετός έπεσε, αλλά η χλωροκίνη είχε τόσες ακραίες παρενέργειες. Είχα ναυτία και ίλιγγο. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Ενιωθα τους μύες μου αδύναμους. Νομίζω ότι πρέπει να μελετήσουν αυτό το φάρμακο. Δεν ξέρουμε εάν είναι βοηθητικό», είπε η Ρίτα Γουίλσον.
Αναφερόμενη στον σύζυγό της Τομ Χανκς, η Ρίτα Γουίλσον αποκάλυψε ότι είχε πιο ήπια συμπτώματα. «Δεν είχε
Διαβάστε το στο topontiki.grΡίτα Ουίλσον για τον κορονοϊό: Η χλωροκίνη είχε σοβαρές παρενέργειες σε μένα
Η Ρίτα Ουίλσον, σύζυγος του Τομ Χανκς, μίλησε σε συνέντευξή της στο «CBS This Morning» για την μάχη της με τον κορωνοϊό, αλλά και τις παρενέργειες που βίωσε όταν οι γιατροί της χορήγησαν χλωροκίνη.
Η Ουίλσον και ο Χανκς διαγνώστηκαν θετικοί στον COVID-19 ενώ βρίσκονταν στην
Διαβάστε το στο madata.gr«Μου έδωσαν χλωροκίνη και είχε ακραίες παρενέργειες»
Τις δύσκολες μέρες του κορωνοϊού περιέγραψε η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Τομ Χανκς, ηθοποιός και τραγουδίστρια Ρίτα Γουίλσον, σε τηλεοπτική συνέντευξή της στο CBS. «Ένιωθα πολύ κουρασμένη, είχα πόνους, δεν ήθελα να με ακουμπούν και μετά ξεκίνησε ο πυρετός. Eίχα κρυάδες όπως ποτέ πριν στη ζωή μου, και τώρα που ξανακοιτάω πίσω είχα χάσει τη γεύση και την […]
Διαβάστε το στο Rita Wilson: "Έλαβα χλωροκίνη, είχε ακραίες παρενέργειες"
H εξομολόγηση της για τη μάχη της με τον κορωνοϊό
Διαβάστε το στο ekriti.gr