Εκτόξευση κρουσμάτων & νεκρών στο Βέλγιο των απαγορεύσεων - 4.440 νεκροί
12:46 - 15/04/2020
Όπως και η Ελλάδα, έτσι και το Βέλγιο ακολούθησε από νωρίς τις οδηγίες του ΠΟΥ (αφού ανακάλυψε τελικά πως ο ιός είναι κολλητικός) και κλείδωσε τα πάντα, όμως όπως όλα δείχνουν χωρίς αποτέλεσμα, καθώς κρούσματα και νεκροί αυξάνονται συνεχώς.
Ραγδαία αύξηση στα νέα κρούσματα του κορονοϊού παρατηρείται ξανά στο Βέλγιο, ανατρέποντας την εικόνα μείωσης των προηγούμενων δύο ημερών. Πιο συγκεκριμένα, 2.454 νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν τις τελευταίες ώρες στη χώρα, με το σύνολο να ανέρχεται σε 33.594.
Σύμφωνα με τις Αρχές, τα νούμερα είναι ανεβασμένα επειδή βασίζονται στις εξετάσεις των προηγούμενων εβδομάδων στα γηροκομεία. Την ίδια ώρα, 283 νέοι θάνατοι καταγράφηκαν, 179 σε οίκους ευγηρίας κ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr