Ο Δημήτρης Μπάσης για τον κορονοϊό – “Μου λείπει που δεν μπορώ να δω τη μάνα μου”

17:30 - 15/04/2020

Ο Δημήτρης Μπάσης εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή OPEN Ελλάδα, με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο, το μεσημέρι […] The post Ο Δημήτρης Μπάσης για τον κορονοϊό – “Μου λείπει που δεν μπορώ να δω τη μάνα μου” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός - Δημήτρης Μπάσης: «Μου λείπει που δεν μπορώ να πάω να δω τη μάνα μου στο Κιλκίς»

Ο τραγουδιστής εξήγησε ότι η μητέρα του ανήκει στις ευάλωτες ομάδες, λόγω ηλικίας

Διαβάστε το στο

Κοροναϊός - Δημήτρης Μπάσης: Μου λείπει που δεν μπορώ να πάω να δω τη μάνα μου στο Κιλκίς (βίντεο)

Ο τραγουδιστής εξήγησε ότι η μητέρα του ανήκει στις ευάλωτες ομάδες, λόγω ηλικίας

Διαβάστε το στο

Ο Δημήτρης Μπάσης για τον κορωνοϊό: Μου λείπει που δεν μπορώ να δω τη μάνα μου (VIDEO)

Ο Δημήτρης Μπάσης εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή "OPEN Ελλάδα" και μίλησε για τις μέρες της καραντίνας στον καιρό του κορονοϊού. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, σημείωσε πως “μένουμε σπίτι για να ‘χουμε την υγειά μας! Είμαι στο σπίτι από τότε που εφαρμόστηκαν τα μέτρα, το τηρούμε σαν οικογένεια. Βγαίνουμε μόνο για τα απολύτως απαραίτητα”. “Αυτή την καραντίνα εγώ την είδα με μια άλλη ματιά. Προσπάθησα να περάσω δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μου, κάτι που μου έλειπε. Ξεκουράστηκα γιατί τους προηγούμενους μήνες είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με τα ταξίδια μου. Μου λείπει βέβαια πάρα πολύ πως δεν μπορώ να πάω να δω τη μάνα μου, η οποία είναι στις ευάλωτες ομάδες λόγω ηλικίας. Μιλάμε τηλεφωνικά κά

Διαβάστε το στο thestival.gr

Δημήτρης Μπάσης: «Μου λείπει πάρα πολύ που δεν μπορώ να πάω να δω τη μάνα μου» (vid)

The post Δημήτρης Μπάσης: «Μου λείπει πάρα πολύ που δεν μπορώ να πάω να δω τη μάνα μου» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κορονοϊός, νέες εξελίξεις: Μπάσης: Μου λείπει πάρα πολύ που δεν μπορώ να δω τη μάνα μου

Ο Δημήτρης Μπάσης μίλησε στην εκπομπή Open Ελλάδα για την περίοδο καραντίνας λόγω του κορονοϊού. Μένουμε σπίτι για να ‘χουμε την υγειά μας! Είμαι στο σπίτι από τότε που εφαρμόστηκαν τα μέτρα, το τηρούμε σαν οικογένεια. Βγαίνουμε μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Αυτή την καραντίνα εγώ την είδα με μια άλλη ματιά. Προσπάθησα να περάσω δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μου, κάτι που μου έλειπε. Ξεκουράστηκα γιατί τους προηγούμενους μήνες είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με τα ταξίδια μου. Μου λείπει βέβαια πάρα πολύ πως δεν μπορώ να πάω να δω τη μάνα μου, η οποία είναι στις ευάλωτες ομάδες λόγω ηλικίας. Μιλάμε τηλεφωνικά κάθε μέρα, μένει στο Κιλκίς, οπότε η σκέψη μου αυτές τις μέρες είναι σε όλο τον κόσμο

Διαβάστε το στο spoilers

Δ. Μπάσης: Μου λείπει που δε βλέπω τη μητέρα μου (vd)

Για τις μέρες καραντίνας που περνάμε όλοι και για το γεγονός ότι του λείπει η μητέρα του, λόγω απόστασης, μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι OPEN, ο Δημήτρης Μπάσης. “Μένουμε σπίτι για να ‘χουμε την υγειά μας! Είμαι στο σπίτι από τότε που εφαρμόστηκαν τα μέτρα, το τηρούμε σαν οικογένεια. Βγαίνουμε μόνο για τα απολύτως απαραίτητα”, σημείωσε […]

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο