Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου – «Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι»

09:18 - 17/04/2020

Τον δικό της «Γολγοθά» περνάει αυτές τις ημέρες η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς συνεχίζει να αντιμετωπίζει […] The post Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου – «Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου! Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό – «Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι»

Όλα όσα είπε η Μαίρη Χρονοπούλου σε συνέντευξή της. Τον δικό της «Γολγοθά» περνάει αυτές τις ημέρες η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου, ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου! Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό – «Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι» δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι

Δύσκολες ώρες περνάει αυτές τις ημέρες η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας που την κρατούν καθηλωμένη στο κρεβάτι. Η Μαίρη Χρονοπούλου μιλώντας στο "Secret" της εφημερίδας "Παραπολιτικά", είπε "είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου" ενώ πρόσθεσε ότι "δεν μπορώ ούτε καθιστή να σταθώ. Έκανα εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και απέτυχε. Ερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι φυσικοθεραπευτής, όμως τώρα με τον κορονοϊό δεν γίνεται να έρχεται". Η ίδια σχετικά με τον κορονοϊό σχολίασε το εξής: "Αδιαφορώ για τον κορονοϊό και δεν τον φοβάμαι. Γιατί να τον φοβηθώ; Ό,τι γίνει έγινε, τι να κάνουμε; Είναι

Διαβάστε το στο thestival.gr

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου – «Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι» The post Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου – «Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Χρονοπούλου – Τι αποκαλύπτει η αγαπημένη ηθοποιός

Αγαπήθηκε όσο λίγοι Έλληνες ηθοποιοί, γράφοντας το όνομά της στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου με «χρυσά» γράμματα. Σήμερα, η Μαίρη Χρονοπούλου βιώνει το δικό της δράμα. Η θρυλική ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Secret για τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν, τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα να είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι. «Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι. […] The post Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Χρονοπούλου – Τι αποκαλύπτει η αγαπημένη ηθοποιός appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: Eπί μήνες καθηλωμένη στο κρεβάτι

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Τον δικό της «Γολγοθά» περνάει αυτές τις ημέρες η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, που την κρατούν καθηλωμένη στο κρεβάτι. Η αγαπημένη Ελληνίδα καλλιτέχνις μίλησε στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη για την περιπέτειά της, αλλά και για τις εξελίξεις με τον νέο κορονοϊό, δίνοντας εύσημα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου

«Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι»

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: "Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι"

"Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο