Εξομολόγηση καρδιάς από τον Άκη Σακελλαρίου – “Μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι”
17:18 - 17/04/2020
Στην εκπομπή OPEN Ελλάδα με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο μίλησε μέσω skype ο Άκης Σακελλαρίου το απόγευμα […]
The post Εξομολόγηση καρδιάς από τον Άκη Σακελλαρίου – “Μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άκης Σακελλαρίου: Μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι (VIDEO)
Στην εκπομπή OPEN Ελλάδα με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο μίλησε μέσω skype ο Άκης Σακελλαρίου και αναφέρθηκε στη διαφορετικότητα που έχει για όλους μας το φετινό Πάσχα.
Ο ηθοποιός, σημείωσε χαρακτηριστικά πως “αυτές τις ημέρες της καραντίνας μου λείπουν οι αγαπημένοι μου άνθρωποι. Σαφέστατα. Είναι λογικό αυτό γιατί όσο κι αν έχουμε εξοικειωθεί με τα καινούργια μέσα του διαδικτύου, η ανθρώπινη ζεστασιά και αγκαλιά είναι που μας λείπει. Τουλάχιστον σε εμένα προσωπικά. Δεν μπορούν αυτά να αντικατασταθούν”.
“Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μας δίχασαν, τώρα με τον κορονοϊό, αυτό είναι και το πολύ θετικό. Δηλαδή σε όλους έρχονται πράγματα στοιχεία της ζωής μας που μας ένωσα
Διαβάστε το στο thestival.grΣυγκινεί ο Άκης Σακελλαρίου: «Μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι» (vid)
The post Συγκινεί ο Άκης Σακελλαρίου: «Μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr