Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Συνατσάκη - Το μήνυμά της στο instagram

00:03 - 18/04/2020

Δύσκολες ώρες βιώνει η Μαίρη Συνατσάκη καθώς έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο. Η παρουσιάστρια έχασε την αγαπημένη της γιαγιά και έκανε ένα συγκινητικό post, στον λογαριασμό της στο instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram έγραψε στη λεζάντα: "Το πένθος είναι μια πολύ προσωπική ιστορία και νιώθω συχνά άβολα όταν το βλέπω να μοιράζεται δημόσια. Ο καθένας μόνο ξέρει πόσο αγάπησε έναν άνθρωπο στην ζωή του και τι κενό θα αφήσει η απουσία του. Η γιαγιά μου έφυγε με έναν τρόπο που εύχομαι σε όλους μας. Πλήρης ημερών, χωρίς φόβο, όρθια σχεδόν, στα χέρια πολύτιμων ανθρώπων της ζωής της. Από την Τρίτη ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν, που δεν έχει κορονοϊό,

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Συνατσάκη - Το μήνυμά της στο instagram

Δύσκολες ώρες βιώνει η Μαίρη Συνατσάκη καθώς έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο. Η παρουσιάστρια έχασε την αγαπημένη της γιαγιά και έκανε ένα συγκινητικό post, στον λογαριασμό της στο instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram έγραψε στη λεζάντα: "Το πένθος είναι μια πολύ

Διαβάστε το στο madata.gr

Δυσκολες ώρες για την Καίτη Φίνου: Έφυγαν όλες. Είμαι μόνη

Έφυγαν όλες από την ζωή μου. Μανούλα, θεία,η αδελφή μου Μαίρη που με έχει αγκαλιά, και το μικρό μου η Γιάννα. Και νοιώθω τόσο μόνη…..Είμαι τόσο μόνη…..και δεν είχα την μικρή πολυτέλεια να πάω σε μία εκκλησία να τους ανάψω ένα κεράκι….Συγνώμη, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, η Καίτη Φίνου, ζητώντας συγγνώμη από μερικά αγαπημένα της πρόσωπα που δεν κατάφερε να πάει να ανάψει ένα κερί. Ενώ η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία με τις γυναίκες της οικογένειας της που έφυγαν από τη ζωή. (πληροφορίες από το nassosblog) > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δυσκολες ώρες για την Καίτη Φίνου: Έφυγαν όλες. Είμαι μόνη

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο