Καίτη Φίνου: Το σπαρακτικό μήνυμα της ηθοποιού – «Είμαι τόσο μόνη. Συγγνώμη…»

11:33 - 18/04/2020

Καίτη Φίνου: Το σπαρακτικό μήνυμα της ηθοποιού - «Είμαι τόσο μόνη. Συγγνώμη...» The post Καίτη Φίνου: Το σπαρακτικό μήνυμα της ηθοποιού – «Είμαι τόσο μόνη. Συγγνώμη…» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το σπαρακτικό μήνυμα της Καίτης Φίνου: «Νιώθω τόσο μόνη, συγγνώμη»

Η ηθοποιός συγκίνησε το κοινό με το μήνυμα της για το Πάσχα 

Διαβάστε το στο

Η Καίτη Φίνου συγκινεί το φετινό Πάσχα – “Είμαι τόσο μόνη μου”

Δύσκολο μοιάζει συναισθηματικά το φετινό Πάσχα για την Καίτη Φίνου, η οποία μένει μόνη στην Αθήνα. Η δημοφιλής ηθοποιός εξέφρασε […] The post Η Καίτη Φίνου συγκινεί το φετινό Πάσχα – “Είμαι τόσο μόνη μου” appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Καίτη Φίνου: Το σπαρακτικό μήνυμα της – “Έφυγαν όλες από την ζωή μου – Είμαι τόσο μόνη”

Η Καίτη Φίνου είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται συχνά-πυκνά στιγμές από την καθημερινότητά της. Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία από το παρελθόν και ράγισε καρδιές με το μήνυμά της. Στο εν λόγω στιγμιότυπο απεικονίζονται […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της