Ιντέγε: “Οταν λήξει το συμβόλαιό μου, θα αποφασίσω μαζί με την οικογένειά μου”
08:48 - 21/04/2020
Νέα συνέντευξη από τον Μπράουν Ιντέγε σε μέσο της πατρίδας του (στο ίνσταγκραμ ραδιοφωνικού σταθμού), με τον Νιγηριανό επιθετικό του Άρη να σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στην Εθνική Νιγηρίας τα τελευταία χρόνια υπό την καθοδήγηση του Γερμανού προπονητή, Gernot Rohr, τον οποίο και εκθειάζει. Ο 31χρονος φορ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γερμανό, […]
The post Ιντέγε: “Οταν λήξει το συμβόλαιό μου, θα αποφασίσω μαζί με την οικογένειά μου” appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιντέγε: Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου, θα αποφασίσω με την οικογένειά μου
Για το πώς βιώνει την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού αλλά και για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, μίλησε ο επιθετικός του Άρη, Μπράουν Ιντέγε.
Ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νιγηρίας, όπου αναφέρθηκε στον κορωνοϊό, το ποδοσφαιρικό του μέλλον αλλά και την εθνική του ομάδα.
«Όλοι είναι σε καραντίνα. Αλλά με την ευλογία του Θεού θα τελειώσει σύντομα αυτή η κατάσταση. Τα συλλυπητήρια μου σε όσους έχασαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους.
Πρέπει να παραμείνουμε σε καλή κατάσταση. Είναι η δουλειά μας. Έχουμε ένα γκρουπ στο WhatsApp και από την ομάδα μας γράφουν ένα πρόγραμμα για να διατηρούμαστε σε φόρμα» σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε πως: «Ελπίζουμε ότι σύντομ
Διαβάστε το στο thestival.grΙντέγε: «Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου, θα αποφασίσω»
Ανοιχτά αφήνει όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ο…
Διαβάστε το στο onsports.gr