Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά

10:54 - 21/04/2020

Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά μέσα στο Πάσχα. Το θέμα έπεσε σαν… πασχαλινό πυροτέχνημα στο τραπέζι του […] The post Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά από το Instagram

Νέα... κόντρα στην τηλεοπτική πραγματικότητα 

Διαβάστε το στο

Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά (βίντεο)

Τι έχει συμβεί με την Έλενα Χριστοπούλου και την Βίκυ Καγιά και χάλασε η τηλεοπτική τους φιλία;

Διαβάστε το στο

H Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά από το Instagram

Το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί πολλά για τη σχέση της Βίκυς Καγιά και της Έλενας Χριστοπούλου...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Έλενα Χριστοπούλου εξήγησε γιατί έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά

Η Έλενα Χριστοπούλου επιβεβαίωσε πως έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά στα social media μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά και...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

H Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά από το Instagram

Το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί πολλά για τη σχέση της Βίκυς Καγιά και της Έλενας Χριστοπούλου. Και ενώ πολλοί μιλούσαν για κόντρα μεταξύ των δύο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά για τη Βίκυ Καγιά: Κάνω ξεκαθάρισμα (VIDEO)

Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά και η πρώτη να επιβεβαιώσει εμμέσως πλην σαφώς πως η σχέση ανάμεσά τους δεν είναι τόσο καλή. Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: “Ξεκαθάρισμα κάνω πολύ μεγάλο και στο Instagram έχω ξεκινήσει και θα κάνω κι άλλο. Εσένα σε ακολουθώ, φυσικά… Κάνω ξεκαθάρισμα στην ψυχή μου, στη ζωή μου, στα επαγγελματικά μου και στα προσωπικά μου, ένα πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα που χρειαζόταν. Γιατί εγώ δεν μπορώ να προσποιούμαι, έχω πρόβλημα. Τη Βίκυ Καγιά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Δεν σημαίνει ότι δεν την εκτιμώ και δεν την σέβομαι, αλλά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Κι έτσι είναι αυτό πολύ ειλικρινές. Εύχομαι

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γιατί η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά

The post Γιατί η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά από το Instagram!

Τι έχει συμβεί με την Έλενα Χριστοπούλου και την Βίκυ Καγιά; The post Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά από το Instagram! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow στο Instagram τη Βίκυ Καγιά

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow στο Instagram την Βίκυ Καγιά

Τι συνέβη μεταξύ των δύο κυριών;

Διαβάστε το στο mononews.gr

Έρχονται νέα «μαλλιοτραβήγματα»: Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε... unfollow την Βίκυ Καγιά

Νέα «μαλλιοτραβήγματα» έρχονται στην ελληνική τηλεόραση καθώς η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά μέσα στο Πάσχα. Το θέμα έπεσε σαν… πασχαλινό πυροτέχνημα στο τραπέζι του Πρωινό και όπως ήταν αναμενόμενο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. “Επειδή είναι γνωστό ότι διατηρώ πολύ καλή σχέση και με τις δύο κυρίες, θα πω την αλήθεια, ότι το unfollow δεν το ήξερα. Εάν μία από τις δύο κυρίες δεν πουν δημοσίως πώς είναι η σχέση τους, δεν μπορούμε να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα”, τόνισε ο Άρης Καβατζίκης.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Δάκρυσα απο το ΣΟΚ. Η Χριστοπούλου έκανε unfollow την Καγιά στο Instagram

Τι είναι αυτό παιδιά που μάθαμε σήμερα; Πώς θα χωνέψουμε το κουνουπίδι που βράζουμε απο το πρωϊ;  Τι σοκαριστικό νέο; Κάποια στιγμή δάκρυσα… αλλά κάθισα και ασχολήθηκα. Τι συνέβη; Οι σπόντες εκατέρωθεν ανάμεσα στις δυο γυναίκες… έφτασε στο αποκορύφωμά. Η καμπύλη τερμάτισε… με τα κρούσματα να είναι πολλά το τελευταίο σιάστημα ανάμεσά τους. Βλέπετε ε; Χρησιμοποιώ και εκφράσεις της εποχής.  Προφανώς η Έλενα κάτι έμαθε και αποφάσισε να διασωληνώσει την Καγιά… με το unfollow στο Instagram. Ρε τι πάθαμε… Το κουνουπίδι έβρασε ή ακόμη; (πληροφορίες από το nassosblog) > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δάκρυσα απο το ΣΟΚ. Η Χριστοπούλου έκανε unfollow την Καγιά στο Instagram

Διαβάστε το στο spoilers

Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά!

Στο Πρωινό σχολίασαν το αναστάσιμο unfollow της Έλενας Χριστοπούλου στην Βίκυ Καγιά. "Επειδή είναι γνωστό ότι διατηρώ πολύ καλή σχέση και με τις δύο κυρίες, θα πω την αλήθεια, ότι το unfollow δεν το ήξερα. Εάν μία από τις δύο κυρίες δεν πουν δημοσίως πώς είναι η σχέση τους, δεν μπορούμε να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος είναι φίλος και με την Βίκυ και με την Έλενα.   Δείτε το σχετικό video  

Διαβάστε το στο entertv.gr

Έλενα Χριστοπούλου: Έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά

Τι έχει συμβεί μεταξύ τους

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο