Κυβέρνηση: Κόβονται σταδιακά τα επιδόματα για τους πληγέντες της πανδημίας
11:09 - 24/04/2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Φαίνεται πως λίγο κράτησαν οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις περί στήριξης της οικονομίας κι της εργασίας, καθώς όπως φαίνεται, στην κυβέρνηση αποφάσισαν το κόψιμο των επιδομάτων δόθηκαν το τελευταίο διάστημα, υπό τον φόβο νέου...μνημονίου.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», τα 800 ευρώ θα συνεχίσουν να λαμβάνουν μόνο οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που θα υποχρεωθούν να παραμείνουν κλειστές για άλλες 45 ημέρες, όμως στο κόστος αυτή τη φορά θα συμμετάσχουν και οι εργοδότες με μερίδιο 267 ευρώ.
Οι φόβοι της κυβέρνησης αφορούν τον προϋπολογισμό, ενδεχόμενη εκτίναξη των ελλειμμάτων και του χρέους.
ΚυβέρνησηΕπιδόματαΚορωνοϊόςκόψιμομνημόνιοHas video: Exclude from
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορωνοϊός: Κυβέρνηση και ειδικοί αγωνιούν για τις «τρύπες» στην θωράκιση έναντι της πανδημίας
Στο μικροσκόπιο όλοι οι κλειστοί χώροι, κλινικές, νοσοκομεία, δομές φιλοξενίας μεταναστών, καταυλισμοί Ρομά. Στην κυβέρνηση φοβούνται έξαρση του κοροναϊού λίγα 24ωρα πριν από τη χαλάρωση των μέτρων
Διαβάστε το στο tovima