#Επιδόματα

Επιδόματα: Από ποιους και πόσο πετσοκόβουν επίδομα παιδιού, ενοικίου, γέννας. Σαρωτικές αλλαγές

fimes.gr
Τι αλλαγές ετοιμάζει η κυβέρνηση στο επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου και επίδομα γέννας; Παρεμβάσεις στα προνοιακά επιδόματα προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας το οποίο θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή. Σύμφωνα με τις εν λόγω διατάξεις, από «σκανάρισμα» θα περνούν όλοι οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού, οι οποίοι θα πρέπει να δηλώνουν και το σχολείο των […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Επιδόματα: Από ποιους και πόσο πετσοκόβουν επίδομα παιδιού, ενοικίου, γέννας. Σαρωτικές αλλαγές.
13:31 12/12

Ο ΟΠΕΚΑ πληρώνει πριν τα Χριστούγεννα: Ποια επιδόματα και πότε θα καταβληθούν σε χιλιάδες δικαιούχους

topontiki.gr
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  Πριν τα Χριστούγεννα θα γίνει η καταβολή επιδομάτων και παροχών των Προνοιακών Προγραμμάτων του ΟΠΕΚΑ Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν τα παρακάτω επιδόματα και παροχές: - Επίδομα Παιδιού, Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα. - Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), Επίδομα Στέγασης (ενοικίου), Στεγαστικής Συνδρομής, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων και Σύνταξη Υπερηλίκων, Επίδομα Ομογενών. ΟΠΕΚΑΧριστούγενναπληρωμέςεπίδομα παιδούπρονοιακά επιδόματαεπίδομα ενοικίουHas video: Exclude from popular: 0
08:27 04/12

Επιδόματα: Όλες οι αλλαγές από το νέο έτος

daddy-cool.gr
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η κατάθεση του σχεδίου νόμου για τις αλλαγές στα επιδόματα. Δείτε επίσης Όλες οι αργίες για το 2020! Πότε πέφτει το Πάσχα του χρόνου; Ποιες απομένουν για το 2019; Τέλος στη… χαρτούρα και τη γραφειοκρατία για τη χορήγηση κοινωνικών επιδομάτων στους δικαιούχους θα επιχειρήσει να βάλει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Δείτε […] Επιδόματα: Όλες οι αλλαγές από το νέο έτος - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.
07:49 04/12

Στις 24 Δεκεμβρίου η καταβολή επιδομάτων από τον ΟΠΕΚΑ

ert.gr
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν επιδόματα και παροχές. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρεται στα εξής: Επίδομα Παιδιού, Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα. Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), Επίδομα Στέγασης (ενοικίου), Στεγαστικής Συνδρομής, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων και Σύνταξη Υπερηλίκων, Επίδομα Ομογενών. www.ert.gr
21:54 03/12

ΟΠΕΚΑ - Επιδόματα: Δείτε την ημερομηνία καταβολής

ProtoThema.gr
Πριν τα Χριστούγεννα η καταβολή επιδομάτων και παροχών των Προνοιακών Προγραμμάτων του ΟΠΕΚΑ
15:03 03/12

Συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη, Τραγωδία στο Ίλιον, Επιδόματα, Πρωτοσέλιδα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου

madata.gr
Διαβάστε τις κυριότερες ειδήσεις και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου. Ερντογάν: Θα συναντήσω τον Μητσοτάκη στο Λονδίνο - Τι θα του πει Συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό δήλωσε ότι θα έχει ο Ταγίπ Ερντογάν, αποδεχόμενος όπως είπε, το χθεσινό σχετικό αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης.
09:19 03/12

ΟΑΕΔ: Επιδόματα και δώρο Χριστουγέννων πληρώνονται νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά

Newsbeast.gr
Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα καταβληθεί το Δώρο Χριστουγέννων έτους 2019...
12:18 28/11

Μάθε αν εξετάζεται η αίτηση σου για συντάξεις / επιδόματα / βοηθήματα

tothemaonline.com
Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε μια προσπάθεια περαιτέρω εξυπηρέτησης των πολιτών, εκδίδουν σε εβδομαδιαία βάση ανακοίνωση ως προς την ημερομηνία εξέτασης των αιτήσεων που παραλήφθηκαν και αφορούν σε Συντάξεις / Επιδόματα / Βοηθήματα. ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ:Εξετάζονται οι αιτήσεις όσων μισθωτών τερματίστηκε η απασχόληση τους και η περίοδος ανεργίας τους άρχισε στις 04/10/2019.Εξετάζονται οι περιπτώσεις όσων ήδη λαμβάνουν επίδομα ανεργίας το οποίο αφορά την περίοδο ανεργίας Οκτωβρίου - Νοεμβρίου 2019.  ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΩ ΠΛΕΟΝΑΣΜΟΥ: Εξετάζονται οι αιτήσεις που είχαν υποβληθεί Δεκέμβριο 2018 – Ιανουάριο 2019. Σημειώνεται ότι, υπάρχει αριθμός αιτήσεων που έχουν υποβληθεί πριν την πιο πάνω ημερομηνία γι
21:15 22/11

ΟΠΕΚΑ - Επιδόματα: Διαβάστε πότε θα γίνουν οι καταβολές - Αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες

ProtoThema.gr
Επιδόματα - ΟΠΕΚΑ -Επίδομα Παιδιού: Πότε θα «φανούν» τα χρήματα στις τράπεζες
12:48 21/11

Συντάξεις και Επιδόματα: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμών

lamianow.gr
Συντάξεις Δεκεμβρίου, ΚΕΑ, επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου: Πότε ξεκινάει το μπαράζ πληρωμών Εβδομάδα πληρωμών η επόμενη καθώς ο ΟΠΕΚΑ θα προχωρήσει σε πληρωμές των δικαιούχων για το επίδομα παιδιού, το επίδομα ενοικίου και το ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), ενώ παράλληλα, θα ξεκινήσει και η πληρωμή για τις συντάξεις Δεκεμβρίου. Ξεκινώντας από το ΚΕΑ, ο ΟΠΕΚΑ αναμένεται […] The post Συντάξεις και Επιδόματα: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμών appeared first on Lamianow.
11:47 20/11

Επιδόματα χωρίς… χαρτούρα – Τι αλλάζει για τους δικαιούχους

Newsit
Αλλαγές για τους δικαιούχους κοινωνικών επιδομάτων. Όσοι δικαιούνται επιδόματα δεν θα χρειάζεται να προσκομίσουν… «βούνο» από έγραφα. Παροχή φορολογικών και ασφαλιστικών στοιχείων των πολιτών από τη μια υπηρεσία σχεδιάζει η κυβέρνηση. Πως θα γίνεται η διαδικασία χωρίς… γραφειοκρατία. Στόχος οι αλλαγές να ισχύουν από το 2020. To άρθρο Επιδόματα χωρίς… χαρτούρα – Τι αλλάζει για τους δικαιούχους δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
08:03 25/10

ΟΠΕΚΑ – Επιδόματα: Μπαίνουν νωρίτερα τα χρήματα λόγω 28ης Οκτωβρίου

neaselida.gr
Νωρίτερα θα καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα, ΚΕΑ και ενοικίου, όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΑ, λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, ο ΟΠΕΚΑ γνωστοποίησε πως την προσεχή Παρασκευή 25 Οκτωβρίου καταβάλλονται όλα τα επιδόματα και οι παροχές του Οργανισμού. Αναλυτικά: -τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Οκτωβρίου. -το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους των οποίων […] Το Άρθρο: ΟΠΕΚΑ – Επιδόματα: Μπαίνουν νωρίτερα τα χρήματα λόγω 28ης Οκτωβρίου εμφανίζεται στην ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.
16:27 22/10

Επιδόματα ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα η καταβολή τους, ποτέ πληρώνονται

fimes.gr
Ποτέ θα καταβληθούν τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ τον Οκτώβριο και γιατί πληρώνονται νωρίτερα; Ολα έτοιμα για την καταβολή των επιδομάτων που χορηγούνται από τον ΟΠΕΚΑ και αφορούν τις δόσεις Οκτωβρίου. Ειδικότερα την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα καταβληθούν τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, επίδομα στέγασης, ΚΕΑ, προνοιακά επιδόματα, επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων, στεγαστικής συνδρομής και ομογενών λόγω της αργίας […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Επιδόματα ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα η καταβολή τους, ποτέ πληρώνονται.
07:40 22/10

Θες να μάθεις αν η αίτηση σου για επίδομα εξετάζεται; Δείτε την ανακοίνωση των Κοινωνικών Ασφαλίσεων

tothemaonline.com
Σε εβδομαδιαία βάση ανακοίνωση ως προς την ημερομηνία εξέτασης των αιτήσεων που παραλήφθηκαν και αφορούν σε Συντάξεις / Επιδόματα / Βοηθήματα, εκδίδουν οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε μια προσπάθεια περαιτέρω εξυπηρέτησης των πολιτών. Όσον αφορά το Επίδομα ανεργίας, οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων αναφέρουν ότι εξετάζονται οι αιτήσεις όσων μισθωτών τερματίστηκε η απασχόληση τους και η περίοδος ανεργίας τους άρχισε στις 21/08/2019 και εξετάζονται οι περιπτώσεις όσων ήδη λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, το οποίο αφορά την περίοδο ανεργίας Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2019. Αναφορικά με την πληρωμή λόγω πλεονασμού, οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων αναφέρουν ότι εξετάζονται οι αιτήσεις που είχαν
21:12 17/10

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load