Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός επιβεβαίωσε το χωρισμό της – «Ισχύει, η σχέση αυτή έχει τελειώσει»
10:51 - 25/04/2020
Οι φήμες που ήθελαν τη Βίκυ Κάβουρα να έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, τον Γιώργο Βίγγο, επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα […]
The post Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός επιβεβαίωσε το χωρισμό της – «Ισχύει, η σχέση αυτή έχει τελειώσει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χώρισε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός! «Ισχύει, η σχέση αυτή έχει τελειώσει»
Χωρισμός στην ελληνική showbiz! Οι φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει εδώ και καιρό επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα από την ίδια. Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός, σε ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Χώρισε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός! «Ισχύει, η σχέση αυτή έχει τελειώσει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός επιβεβαίωσε το χωρισμό της – «Ισχύει, η σχέση αυτή έχει τελειώσει»
«Ήταν μια μικρή σχέση που έληξε όμορφα. Ο χωρισμός μου ήταν βελούδινος».
The post Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός επιβεβαίωσε το χωρισμό της – «Ισχύει, η σχέση αυτή έχει τελειώσει» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΓνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια επιβεβαίωσε το χωρισμό της
"Ήταν μια μικρή σχέση που έληξε όμορφα. Ο χωρισμός μου ήταν βελούδινος", είπε η Βίκυ Κάβουρα.
Διαβάστε το στο thetoc.grΓνωστή Ελληνίδα ηθοποιός επιβεβαίωσε το χωρισμό της – Ισχύει, η σχέση αυτή έχει τελειώσει
Οι φήμες που ήθελαν τη γνωστή ηθοποιό να έχει χωρίσει από τον σύντροφό της.
Η ίδια μίλησε στη Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη, όπου παραδέχθηκε τον χωρισμό της
«Ναι, ισχύει πως η σχέση αυτή έχει τελειώσει..
Δείτε ΕΔΩ ποια είναι
Διαβάστε το στο madata.grΓνωστή Ελληνίδα ηθοποιός επιβεβαίωσε το χωρισμό της!
Οι φήμες που ήθελαν τη Βίκυ Κάβουρα να έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, τον Γιώργο Βίγγο, επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα από την ίδια. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη, όπου παραδέχθηκε τον χωρισμό της, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ήταν βελούδινος. «Ναι, ισχύει πως η σχέση αυτή έχει τελειώσει, αλλά δεν έχω να […]
Διαβάστε το στο irafina.gr