Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι δύσκολη η θέση μου να μιλάω δημόσια για το παιδί δύο άλλων ανθρώπων»
08:15 - 11/10/2019
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο The 2Night Show την Κατερίνα Γερονικολού, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της […]
The post Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι δύσκολη η θέση μου να μιλάω δημόσια για το παιδί δύο άλλων ανθρώπων» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Γερονικολού: Είναι δύσκολη η θέση μου να μιλάω δημόσια για το παιδί δύο άλλων ανθρώπων
Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Γερονικολού: Είναι δύσκολη η θέση μου να μιλάω δημόσια για το παιδί δύο άλλων ανθρώπων (VIDEO)
Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night show” και μίλησε για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.
«Τον Γιάννη τον γνώρισα ηθοποιό, εμπιστεύομαι την κρίση και οτιδήποτε θελήσει να κάνει αυτός για την δική του επαγγελματική πορεία, εγώ είμαι μαζί του! Εγώ είμαι αρκετά ελεύθερος άνθρωπος, όποτε μου αρέσει να είναι κι ο άλλος. Θα μπορούσε ένα ζευγάρι να έχει προβλήματα. Επειδή είσαι ηθοποιός δεν πάει να πει ότι δεν έχεις αισθήματα.
Είναι δύσκολη η θέση μου να μιλάω δημόσια για το παιδί δύο άλλων ανθρώπων», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γερονικολού.
Δείτε όσα είπε:
Διαβάστε το στο thestival.grΓερονικολού για Τσιμιτσέλη: «Είναι δύσκολη η θέση μου να μιλάω δημόσια για το παιδί δύο άλλων ανθρώπων»
Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη στον The 2NIght Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.
The post Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: «Είναι δύσκολη η θέση μου να μιλάω δημόσια για το παιδί δύο άλλων ανθρώπων» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Γερονικολού: «Είναι δύσκολη η θέση μου να μιλάω δημόσια για το παιδί δύο άλλων ανθρώπων»
H Kατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μίλησε τόσο για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, όσο και για τα επαγγελματικά της. Όσον αφορά τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη, δήλωσε πως τον στηρίζει σε κάθε απόφαση επαγγελματική που θα πάρει, ενώ απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση του Αρναούτογλου που αφορούσε […]
Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι δύσκολη η θέση μου να μιλάω δημόσια για το παιδί δύο άλλων ανθρώπων» - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.
Διαβάστε το στο daddy-cool.grΚατερίνα Γερονικολού: «Είναι λίγο δύσκολη η θέση μου» (vid)
Κατερίνα Γερονικολού: Μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και για εκείνη με το παιδί του.
Διαβάστε το στο pagenews.gr