Ο Πέτρος Ίμβριος μιλά για τον χωρισμό από τη Γερμανού: «Με στεναχώρησε γιατί το είχα δει πιο ρομαντικά»

11:18 - 26/04/2020

ΕΛΛAΔΑ  Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε στην εκπομπή Οδηγός καλής ζωής του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τον χωρισμό του από τη Ναταλία Γερμανού.  Όταν αναφέρθηκαν στα διαζύγια, ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων στον δημοσιογράφο: «Σαφώς και μένουν πράγματα και στον χαρακτήρα μας και στην ψυχή μας, μαθαίνεις, προσπαθούμε να αποφύγουμε λάθη που έχουμε κάνει στο παρελθόν και σαφώς πιστεύω ότι σε έναν χωρισμό και οι δύο κάνουν λάθη. Εγώ δίνω ευκαιρίες μέσα στο πρόβλημα και προσπαθώ, δίνω πολλές ευκαιρίες. Είδα αρκετές διαφορές στο δεύτερο γάμο γιατί υπήρχαν και δύο παιδιά».  »Πρώτα είναι τα παιδιά μου και μετά εγώ. Εγώ και τις δύο φορές βίωσα δύσκολα τον χωρισμό. Και τις δύο φορές ήταν πολύ δύσκολο. Το πρώτο μου

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Ίβριος για Ναταλία Γερμανού: «Με στεναχώρησε γιατί το είχα δει πιο ρομαντικά»

Ο Πέτρος Ίμβριος το πρωί της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής»....

Διαβάστε το στο Zougla

Πέτρος Ίβριος για Ναταλία Γερμανού: «Με στεναχώρησε γιατί το είχα δει πιο ρομαντικά»

Ο Πέτρος Ίμβριος το πρωί της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής». Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα δύο διαζύγια του,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Ίμβριος μιλάει για τον χωρισμό από τη Γερμανού: «Με στεναχώρησε γιατί το είχα δει πιο ρομαντικά»

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στην εκπομπή “Οδηγός καλής ζωής” ήταν ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος μίλησε για τους χωρισμούς του και εξήγησε πώς κατάφερε να τους ξεπεράσει. «Σαφώς και με μένουν πράγματα και στον χαρακτήρα μας και στην ψυχή μας, μαθαίνεις, προσπαθούμε να αποφύγουμε λάθη που έχουμε κάνει στο παρελθόν και σαφώς πιστεύω ότι σε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο Ίμβριος μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό του με τη Γερμανού: Με στεναχώρησε γιατί…

Σαφώς και μένουν πράγματα και στον χαρακτήρα μας και στην ψυχή μας, μαθαίνεις, προσπαθούμε να αποφύγουμε λάθη που έχουμε κάνει στο παρελθόν και σαφώς πιστεύω ότι σε έναν χωρισμό και οι δύο κάνουν λάθη. Εγώ δίνω ευκαιρίες μέσα στο πρόβλημα και προσπαθώ, δίνω πολλές ευκαιρίες. Είδα αρκετές διαφορές στο δεύτερο γάμο γιατί υπήρχαν και δύο παιδιά. Πρώτα είναι τα παιδιά μου και μετά εγώ. Εγώ και τις δύο φορές βίωσα δύσκολα τον χωρισμό. Και τις δύο φορές ήταν πολύ δύσκολο. Το πρώτο μου διαζύγιο, παρόλο που ήταν κοινή συναινέσει, δηλαδή τα βάλαμε κάτω και τα είπαμε ότι δεν τραβάει και έχουμε προβλήματα σε όλους τους τομείς, με στεναχώρησε γιατί το είχα δει πιο ρομαντικά. Τη δεύτερη φορά υπήρξαν άλλα πρ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)