Ο Kanye West «δηλώνει» δισεκατομμυριούχος και δε «σηκώνει» αμφισβητήσεις ούτε από το Forbes

12:25 - 26/04/2020

O Kanye West, πριν από περίπου 10 μήνες, εξηγούσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Forbes πως “Δεν είμαι άνθρωπος των αριθμών”. Μάλιστα είχε συμπληρώσει πως «το να μου ζητάς να στο εξηγήσω με νούμερα είναι σαν να ζητάς από τη γιαγιά σου να σού δώσει την ακριβή συνταγή ενός κέικ που έφτιαξε». Τα μόνα νούμερα που ξέρει να υπολογίσει ο σταρ της hip hop είναι μάλλον τα δισεκατομμύρια δολαρίων που έχει. Και μάλιστα δεν θέλει να αμφισβητεί κανείς ότι τα έχει. Για αυτό και ξεκίνησε μια “κόντρα” με το γνωστό περιοδικό. Το περασμένο καλοκαίρι ήταν το εξώφυλλο του Forbes και έδωσε μία συνέντευξη για την επιτυχημένη πορεία του brand των παπουτσιών του. ​Τότε φαινόταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και μέχ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Kanye West είναι δισεκατομμυριούχος και δεν αντέχει να τον αμφισβητεί ούτε το Forbes

“Δεν είμαι άνθρωπος των αριθμών” εξηγούσε πριν από 10 μήνες […] The post Ο Kanye West είναι δισεκατομμυριούχος και δεν αντέχει να τον αμφισβητεί ούτε το Forbes appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις