Χρυσοχοΐδης: Θα κερδίσουμε τον πόλεμο της νέας εποχής – Το κράτος ξέρει να αμύνεται και να διευθύνει

13:57 - 26/04/2020

Πολιτική «Θέλω να σας διαβεβαιώσω για κάτι: Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε, θα τον τελειώσουμε γιατί όλοι μας λογοδοτούμε», τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως «υπάρχει κράτος με σχέδιο και στρατηγική και το είδαμε». Υπάρχει κράτος για να συνδράμει, για να αμυνθεί, για να διευθύνει, σημειώνει μεταξύ άλλων. Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρεται στις επιπτώσεις που έχει σε οικονομικό, αλλά και κοινωνικό επίπεδο η κρίση του κορονοϊού στη χώρα μας, τονίζοντας πως δεν νοείται ανόρθωση χωρίς στήριξη των πιο αδυνάμων. Ξεκαθαρίζει πως «η δημοκρατία δεν κινδυνεύει» και πως οι «θεσ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρυσοχοΐδης: Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε

Τι είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Διαβάστε το στο

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω για κάτι: Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε, θα τον τελειώσουμε γιατί…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Χρυσοχοΐδης: Αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε

Σίγουρος ότι η Ελλάδα θα βγει δυνατή από τη δοκιμασία του κορονοϊού εμφανίστηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μιχ. Χρυσοχοΐδης: Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω για κάτι: Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε, θα τον τελειώσουμε γιατί όλοι μας λογοδοτούμε», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής». Παράλληλα, ο ίδιος, έστειλε το μήνυμα πως «υπάρχει κράτος με σχέδιο και στρατηγική και το είδαμε». Υπάρχει κράτος για να συνδράμει, για να αμυνθεί, για να διευθύνει, σημειώνει μεταξύ άλλων. Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρεται στις επιπτώσεις που έχει σε οικονομικό, αλλά και κοινωνικό επίπεδο η κρίση του κορονοϊού στη χώρα μας, τονίζοντας πως δεν νοείται ανόρθωση χωρίς στήριξη των πιο αδυνάμων. Ξεκαθαρίζει πως «η δημοκρατία δεν κινδυνεύει» και πως οι «

Διαβάστε το στο thestival.gr

Χρυσοχοΐδης: «Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε»

Με τον Εβρο και την αντιμετώπιση της πανδημίας, η Ελλάδα έχει ανακτήσει κεφάλαιο αξιοπιστίας στην Ευρώπη και στη διεθνή κοινότητα, σημείωσε ο υπουργός The post Χρυσοχοΐδης: «Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω για κάτι: Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε, θα τον τελειώσουμε γιατί όλοι μας λογοδοτούμε», τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως «υπάρχει κράτος με σχέδιο και στρατηγική και το είδαμε». Υπάρχει κράτος για […] The post Μιχ. Χρυσοχοΐδης: Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε appeared first on Mikrometoxos.gr.

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω για κάτι: Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε, θα τον τελειώσουμε γιατί…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Χρυσοχοΐδης: Θα κερδίσουμε και αυτό τον πόλεμο της νέας εποχής – Όλοι μας λογοδοτούμε

Χρυσοχοΐδης: Αυτή ήταν η Αστυνομία. Γιατί ήταν όλων των πολιτών της, των πολιτών της και μόνο

Διαβάστε το στο

Χρυσοχοΐδης: Αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε

Η δημοκρατία δεν κινδυνεύει, διαβεβαίωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Από Σ. Κ. 18:35 – 26/04/2020 Τελευταία Ενημέρωση 18:36 – 26/04/2020 Για τον υγειονομική κρίση που περνά η Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού μίλησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Θέλω να σας διαβεβαιώσω για κάτι: Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε, θα τον τελειώσουμε γιατί όλοι μας λογοδοτούμε, τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως υπάρχει κράτος με σχέδιο και στρατηγική και το είδαμε. Υπάρχει κράτος για να συνδράμει, για να αμυνθεί, για να διευθύνει, σημειώνει μεταξύ άλλων. Χρυσοχοΐδης: Η δημοκρατία

Διαβάστε το στο spoilers

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω για κάτι: Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε, θα τον τελειώσουμε γιατί όλοι μας λογοδοτούμε», τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως «υπάρχει κράτος με σχέδιο και στρατηγική και το είδαμε». Υπάρχει κράτος για να συνδράμει, για να αμυνθεί, για να διευθύνει, σημειώνει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω για κάτι: Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε, θα τον τελειώσουμε γιατί όλοι μας λογοδοτούμε», τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως «υπάρχει κράτος με σχέδιο και στρατηγική και το είδαμε». The post Μιχ. Χρυσοχοΐδης: Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρεται στις επιπτώσεις που έχει σε οικονομικό, αλλά και κοινωνικό επίπεδο η κρίση του κορονοϊού στη χώρα μας, τονίζοντας πως δεν νοείται ανόρθωση χωρίς στήριξη των πιο αδυνάμων.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

"Θέλω να σας διαβεβαιώσω για κάτι: Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε, θα τον τελειώσουμε γιατί όλοι...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω για κάτι: Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε, θα τον τελειώσουμε γιατί... The post Χρυσοχοΐδης: Και αυτόν τον πόλεμο της νέας εποχής θα τον κερδίσουμε appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)