«Η Άλκηστις δεν άντεξε, κάποια στιγμή σταμάτησε από το κλάμα»: Ο κιθαρίστας της δεν θα ξεχάσει ποτέ τη χθεσινή συναυλία

09:18 - 27/04/2020

Ενας από τους μουσικούς που βρέθηκε χθες πάνω στο φορτηγό της εν κινήσει συναυλίας «Από τον Δρόμο με αγάπη» μαζί με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Παντελής Ντζιάλας, μίλησε στο ipolizei.gr, γι’ αυτή την δράση, εν μέσω καραντίνας, στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας. «Η ιδέα αυτή υπήρχε εδώ και καιρό στο μυαλό της Άλκηστις. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Η Άλκηστις δεν άντεξε, κάποια στιγμή σταμάτησε από το κλάμα»: Ο κιθαρίστας της δεν θα ξεχάσει ποτέ τη χθεσινή συναυλία

Ενας από τους μουσικούς που βρέθηκε χθες πάνω στο φορτηγό The post «Η Άλκηστις δεν άντεξε, κάποια στιγμή σταμάτησε από το κλάμα»: Ο κιθαρίστας της δεν θα ξεχάσει ποτέ τη χθεσινή συναυλία appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή