#Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Πρωτοψάλτη: Σε κατάδυση στον Ινδικό Ωκεανό, ήρθα σε απόσταση τριών μέτρων με ένα καρχαρία – Νομίζω ότι δεν τον ενδιέφερα

Newsbeast.gr
Την Άλκηστη Πρωτοψάλτη συνάντησαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών στην επίσημη προβολή της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «Underwonder» με θέμα τα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας. Η ερμηνεύτρια κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της αποκάλυψε την στιγμή που ήρθε αντιμέτωπη με έναν καρχαρία όταν έκανε κατάδυση στον Ινδικό Ωκεανό. «Νομίζω ότι θα είναι ένα μαγικό ντοκιμαντέρ, γιατί είναι κάτι που δεν το βρίσκεις εύκολα. Έχω κάνει κατάδυση σε πάρα πολλά μέρη της γης. Σε κατάδυση στον Ινδικό Ωκεανό, ήρθα σε απόσταση τριών μέτρων με ένα καρχαρία. Νομίζω ότι δεν τον ενδιέφερα και έτσι αυτή τη στιγμή μιλάμε», είπε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.
22:05 24/04/2024

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη αποκάλυψε απίθανο σκηνικό με καρχαρία στο Ινδικό Ωκεανό

thetoc.gr
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αποκάλυψε την εμπειρία της στο Ινδικό Ωκεανό, όταν ήρθε αντιμέτωπη με έναν καρχαρία
18:11 24/04/2024

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Τρώνε μαλλί της γριάς και μένουν πάντα παιδιά

Παραπολιτικά
Φίλες εδώ και χρόνια, η Άλκιστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη βρέθηκαν στο πάρτι του Μελωδία και αποφάσισαν να θυμηθούν τα παλιά! Τις συνδέουν άλλωστε 40 χρόνια φιλίας
20:00 16/04/2024

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη έδειξαν με μία εικόνα την ουσία της φιλίας τους

queen.gr
«40 χρόνια φιλίας, καρδιά με καρδιά και….μαλλί με μαλλί», έγραψε η  Άλκηστις Πρωτοψάλτη κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram με την Ελευθερία Αρβανιτάκη.Περισσότερα...
14:09 16/04/2024

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε ηλικία 34 ετών - Η σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν

thetoc.gr
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δημοσίευσε μια φωτογραφία από το 1988.
16:09 27/01/2024

«Το προξενιό της Ιουλίας» : Η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη ερμηνεύει το τραγούδι «Ιουλία»

happytv.gr
Η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη ερμηνεύει το τραγούδι «Ιουλία» από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας» σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους της Λίνας Δημοπούλου. Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο βραβευμένος σεναριογράφος Νίκος Απειρανθίτης που το όνομα του έχει συνδεθεί με πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τη […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Το προξενιό της Ιουλίας» : Η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη ερμηνεύει το τραγούδι «Ιουλία»
20:37 23/01/2024

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Απαντά για τις αντιδράσεις μετά τη συναυλία στον Βόλο – Το παρασκήνιο πίσω από το «ναι»

tlife.gr
Για την απόφασή της να πει στη χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Βόλο απάντησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Σε To άρθρο Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Απαντά για τις αντιδράσεις μετά τη συναυλία στον Βόλο – Το παρασκήνιο πίσω από το «ναι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 18/12/2023

Γιώργος Λιάγκας: «Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει βγάλει λεφτά, δεν της λείπουν, αν έλεγε ένα όχι»

zappit.gr
Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει η φωτογραφία που έβγαλαν η Άλκηστης Πρωτοψάλτη και ο Αχιλλέας Μπέος, στον Βόλο, μετά τη χριστουγεννιάτικη […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει βγάλει λεφτά, δεν της λείπουν, αν έλεγε ένα όχι» appeared first on Zappit.
12:00 18/12/2023

Η φωτογραφία της Πρωτοψάλτη με τον Μπέο που προκάλεσε αντιδράσεις

irafina.gr
Το βράδυ της Πέμπτης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έδωσε στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρου Βόλου ακόμη αξέχαστη συναυλία. Μαζί της οι Βολιώτες γιόρτασαν τον ερχομό των Χριστουγέννων με αγαπημένα τραγούδια στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου», ενώ αυτή ήταν η δεύτερη παράσταση – συναυλία που ανεβαίνει στην ανακαινισμένη σκηνή του. Ωστόσο αυτό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα […]
11:46 17/12/2023

Μπέττυ Μαγγίρα για Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Νομίζω ότι κάπου αυτή τη στιγμή ο Σταμάτης Κραουνάκης γελάει δικαιωμένος»

zappit.gr
Τη φωτογραφία που έβγαλε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον δήμαρχο Βόλου σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα του «I […] The post Μπέττυ Μαγγίρα για Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Νομίζω ότι κάπου αυτή τη στιγμή ο Σταμάτης Κραουνάκης γελάει δικαιωμένος» appeared first on Zappit.
11:00 17/12/2023

Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις που παρουσιάζονται στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου»

myvolos.net
Από τον Δήμο Βόλου ανακοινώθηκε ότι και την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και ώρες 12:00 – 14:00 θα πωλούνται εισιτήρια στο ταμείο του θέατρου μόνο για την  παράσταση  «Βαγγέλης Παπαθανασίου»-«Ο Έλληνας που ξεπέρασε τα όρια του πλανήτη και έγινε άστρο» που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα έναρξης 9μμ και για τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη  που […]
01:46 12/12/2023

Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν με ενόχλησε που άλλαξε τον στίχο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, δεν εννοούσα εκείνη “κουλή δεξιά”»

govastileto.gr
Ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 αναφέρθηκε στη φράση «κουλή δεξιά» ως παραλλαγή στο τραγούδι «Άδωνις» και αποκάλυψε αν τελικά αυτός ο χαρακτηρισμός απευθυνόταν στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη που κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της επέλεξε να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το κομμάτι. «Εγώ με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη έχω πορεία λες και […]
15:00 07/12/2023

Απολαυστικός Γιώργος Μητσικώστας: Η Ζέτα Μακρυπούλια αναγκάζει την Πρωτοψάλτη να πει τη λέξη… χοντρή – «Πες το μαρή δεν δαγκώνει»

zappit.gr
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε πρόσφατα θέμα συζήτησης στις ψυχαγωγικές εκπομπές, όταν αποφάσισε να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι […] The post Απολαυστικός Γιώργος Μητσικώστας: Η Ζέτα Μακρυπούλια αναγκάζει την Πρωτοψάλτη να πει τη λέξη… χοντρή – «Πες το μαρή δεν δαγκώνει» appeared first on Zappit.
10:00 25/11/2023

Χάρις Αλεξίου: Ο στίχος που άλλαξε από την “Πανσέληνο”

instyle.gr
Δεν άλλαξε στίχο σε τραγούδι της μόνο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αλλά και η Χάρις Αλεξίου. Ωστόσο, ο λόγος είναι εντελώς διαφορετικός. Από τις 22/11 κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά της σπουδαίας ερμηνεύτριας, υπό τον τίτλο Reworks. Το άλμπουμ αυτό περιέχει 10 αγαπημένα τραγούδια και ήδη γνωστά τραγούδια. Ωστόσο, έχουν διαφορετική ενορχήστρωση και κάποιες αλλαγές. Δείτε […] The post Χάρις Αλεξίου: Ο στίχος που άλλαξε από την “Πανσέληνο” appeared first on InStyle.
18:46 23/11/2023

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η throwback φωτογραφία από το 1979 με Μοσχολιού, Παπακωνσταντίνου και Νταλάρα

instyle.gr
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη φέρνει στη δημοσιότητα μία φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν, αναπολώντας αγαπημένους καλλιτέχνες και απίθανες συνεργασίες. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μία throwback φωτογραφία από την καλλιτεχνική σεζόν 1979-1980. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε λίγες εμφανίσεις στο Θέατρο Κατερίνα στη Θεσσαλονίκη μαζί με την αείμνηστη Βίκυ Μοσχολιού, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου […] The post Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η throwback φωτογραφία από το 1979 με Μοσχολιού, Παπακωνσταντίνου και Νταλάρα appeared first on InStyle.
13:46 23/11/2023

Νατάσσα Μποφίλιου για Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Είναι επικίνδυνη η λογοκρισία της τέχνης»

zappit.gr
Η Νατάσσα Μποφίλιου τοποθετήθηκε σε δηλώσεις της για την αφαίρεση της λέξης «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις». «Αν η Άλκηστις […] The post Νατάσσα Μποφίλιου για Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Είναι επικίνδυνη η λογοκρισία της τέχνης» appeared first on Zappit.
09:00 22/11/2023

Η Άννα Βίσση για το ντύσιμο της Δέσποινας Βανδή και τον κουτσουρεμένο «Άδωνι»

Newsit
Tην Άννα Βίσση κατά την επιστροφή της από την Κύπρο συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Oι ρεπόρτερ δεν μπορούσαν να μη ρωτήσουν την αγαπημένη τραγουδίστρια για τις τελευταίες αντιδράσεις γύρω από την Δέσποινα Βανδή, αλλά και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η Άννα Βίσση ρωτήθηκε για την αφαίρεση της λέξης «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» της ... Περισσότερα To άρθρο Η Άννα Βίσση για το ντύσιμο της Δέσποινας Βανδή και τον κουτσουρεμένο «Άδωνι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:00 20/11/2023

Άννα Βίσση: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια που δέχεται η Βανδή για τις σέξι εμφανίσεις της

govastileto.gr
Την Άννα Βίσση κατά την επιστροφή της από την Κύπρο συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και οι ρεπόρτερ δεν θα μπορούσαν να μη ρωτήσουν την αγαπημένη τραγουδίστρια για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και την αφαίρεση της λέξης «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» καθώς και για τις ενδυματολογικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή που βρέθηκαν στο στόχαστρο. […]
14:00 20/11/2023

Δημήτρης Σταρόβας: «Το να αλλάζεις τον στίχο το θεωρώ λίγο υποκριτικό»

okmag.gr
Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και σχολίασε την κίνηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις». Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε ότι: «Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να ενοχλούνται, γιατί είναι και μια μερίδα του κόσμου που έχει παγιδευτεί σε αυτό το political correct και ζητάει πράγματα που δεν χρειάζονται […] The post Δημήτρης Σταρόβας: «Το να αλλάζεις τον στίχο το θεωρώ λίγο υποκριτικό» appeared first on OK! Magazine.
11:58 19/11/2023

Σταμάτης Κραουνάκης: Εξερράγη για τη «χοντρή» που παρέλειψε η Πρωτοψάλτη από τον «Άδωνι» – Δείτε το βίντεο

empisteutiko.gr
«Αν σου πω τι τράβηξα για να πει τη λέξη “τεκνά”, αφήστε τα ρεύματα να κινούνται» τόνισε ενοχλημένος Πριν από λίγες μέρες, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε σε συναυλία της με τον Γιώργο Νταλάρα το «Πάμε στον Άδωνη για καφέ» αλλά αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από τους στίχους του Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος και τοποθετήθηκε σχετικά με αυτό. Το πρωί […] The post Σταμάτης Κραουνάκης: Εξερράγη για τη «χοντρή» που παρέλειψε η Πρωτοψάλτη από τον «Άδωνι» – Δείτε το βίντεο appeared first on Empisteutiko.gr.
13:58 18/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load