Ελεύθερη ξανά η Βίκυ Κάβουρα - Χώρισε έπειτα από 8 μήνες σχέση με τον Γιώργο Βίγγο
09:57 - 27/04/2020
"Οργίαζαν" τον τελευταίο καιρό οι φήμες που ήθελαν η Βίκυ Κάβουρα να έχει χωρίσει από τον επί 8 μήνες σύντροφό της, τον Γιώργο Βίγγο. Τελικά τις φήμες επιβεβαίωσε η ίδια η πανέμορφη ηθοποιός, μιλώντας στην εφημερίδα Realnews και τον Βασίλη Μπουζιώτη. Η Βίκυ Κάβουρα παραδέχθηκε ότι η ίδια και ο Γιώργος Βίγγος αποφάσισαν να χωρίσουν, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο χωρισμός ήταν βελούδινος.
«Ναι, ισχύει πως η σχέση αυτή έχει τελειώσει, αλλά δεν έχω να σου πω κάτι παραπάνω, γιατί έχει περάσει καιρός. Με τον Γιώργο χωρίσαμε από τον Φεβρουάριο, οπότε είμαι καιρό μόνη. Ήταν μια μικρή σχέση που έληξε όμορφα. Ο χωρισμός μου ήταν βελούδινος», ανέφερε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός.
Σημειώνεται ότι το
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεύθερη ξανά η Βίκυ Κάβουρα - Χώρισε έπειτα από 8 μήνες σχέσης
"Οργίαζαν" τον τελευταίο καιρό οι φήμες που ήθελαν η Βίκυ Κάβουρα να έχει χωρίσει από τον επί 8 μήνες σύντροφό της, τον Γιώργο Βίγγο. Τελικά τις φήμες επιβεβαίωσε η ίδια η πανέμορφη ηθοποιός, μιλώντας στην εφημερίδα Realnews και τον Βασίλη Μπουζιώτη. Η Βίκυ Κάβουρα παραδέχθηκε
Διαβάστε το στο madata.gr