Απύθμενο θράσος από την Άγκυρα: «Έλληνες σταματήστε να κάνετε ασκήσεις στα νησιά μας»!
12:58 - 27/04/2020
Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη διακλαδική άσκηση που πραγματοποίησαν οι τουρκικές Ε.Δ. στην Ανατολική Μεσόγειο, η Άγκυρα κατηγορεί την Ελλάδα για ασκήσεις που θα πραγματοποιήσει στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Ψέριμο και στο Αγαθονήσι στο Ν.Α Αιγαίο καθώς θεωρεί τα ελληνικά νησιά «δικά της»
«Η Ελλάδα κάνει στρατιωτικές ασκήσεις με τους στρατιώτες που εγκατέστησε στα νησιά μας» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Sozcu.
«Η Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει ασκήσεις με πραγματικά πυρά στα νησιά μας που κατέλαβε στο Αιγαίο. Στόχος της αυριανής άσκησης είναι το Αγαθονήσι και η Ψέριμος να αποκτήσουν συγγενείς Η Ελλάδα η οποία στο Αιγαίο έχει καταλάβει 18 τουρκικά νησιά και δύο βραχονησίδες μας και παρ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr