Η Βίκυ Καγιά απαντά στην Έλενα Χριστοπούλου – “Εύχομαι να είναι ευτυχισμένη”

13:12 - 27/04/2020

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Βίκυ Καγιά ήταν η μέσω Skype καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό. Οι δυο τους […] The post Η Βίκυ Καγιά απαντά στην Έλενα Χριστοπούλου – “Εύχομαι να είναι ευτυχισμένη” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Καγιά για Έλενα Χριστοπούλου: «Εύχομαι να είναι ευτυχισμένη» (βίντεο)

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για την "κοντρα" με την Έλενα Χριστοπούλου αλλά και για το επόμενο GNTM.

Διαβάστε το στο

Η Βίκυ Καγιά εύχεται στην Έλενα Χριστοπούλου να είναι καλά και ευτυχισμένη

Η σχέση της Έλενας Χριστοπούλου με τη Βίκυ Καγιά φαίνεται πως περνάει κρίση. Μπορεί οι δυο τους να συνεργάστηκαν...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βίκυ Καγιά: Εύχομαι στην Έλενα Χριστοπούλου να είναι ευτυχισμένη (VIDEO)

Καλεσμένη μέσω Skype στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν η Βίκυ Καγιά όπου μεταξύ άλλων μίλησαν για όλα, για το επόμενο GNTM και για την έντονη κόντρα με την Έλενα Χριστοπούλου. «Έχουμε κάνει κουβέντες για το GNTM πριν την καραντίνα. Από όσο ξέρω θα προχωρήσουμε κανονικά, αλλά δεν ξέρω πώς και πότε. Πιστεύω ότι θα πάει πιο πέρα όλο για να είμαστε ασφαλείς. Δεν ξέρω να σου πω πότε, αλλά σίγουρα θα γίνει. Δεν έχουν κλείσει. Έχουν κάνει συζητήσεις με εμένα, τον Δημήτρη και τον Άγγελο. Περαιτέρω δεν ξέρω τι έχει συμβεί», ανέφερε η Βίκυ Καγιά. Όταν ρωτήθηκε εμμέσως, πλην σαφώς, για την Έλενα Χριστοπούλου, η Βίκυ Καγιά είπε τα εξής: «Είναι δύσκολο να απογοητευτώ από ανθρώπους και συμπεριφορές γιατί ε

Διαβάστε το στο thestival.gr

Στα μαχαίρια η Βίκυ Καγιά με την Έλενα Χριστοπούλου για ένα… unfollow

Και ενώ έπεσε το unfollow για τις δυο κυρίες της ελληνικής showbiz, που έχουν δημιουργήσει ντόρο με την φιλία τους που «έσπασε», η Βίκυ Καγιά βγήκε δημόσια και μίλησε για την Έλενα Χριστοπούλου και την κίνησή της. Μεταξύ άλλων ανέφερε, «Δεν με συμπαθεί! Της εύχομαι να είναι καλά, ότι και... The post Στα μαχαίρια η Βίκυ Καγιά με την Έλενα Χριστοπούλου για ένα… unfollow appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η Βίκυ Καγιά απαντά για την Έλενα Χριστοπούλου και το unfollow – «Δεν ήμασταν ποτέ φίλες…»

Η Βίκυ Καγιά απαντά για την Έλενα Χριστοπούλου και το unfollow στο Instagram. The post Η Βίκυ Καγιά απαντά για την Έλενα Χριστοπούλου και το unfollow – «Δεν ήμασταν ποτέ φίλες…» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η Βίκυ Καγιά απαντά στην Έλενα Χριστοπούλου - "Εύχομαι να είναι ευτυχισμένη"

Καλεσμένη μέσω Skype στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν η Βίκυ Καγιά όπου μεταξύ άλλων μίλησαν για όλα, για το επόμενο GNTM και για την έντονη κόντρα με την Έλενα Χριστοπούλου. «Έχουμε κάνει κουβέντες για το GNTM πριν την καραντίνα. Από όσο ξέρω θα προχωρήσουμε κανονικά,

Διαβάστε το στο madata.gr

Η Βίκυ Καγιά απάντησε στην Έλενα Χριστοπούλου: «Της εύχομαι να είναι ευτυχισμένη» [vid]

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και απάντησε για το τι θα γίνει με το GNTM.

Διαβάστε το στο

Η Βίκυ Καγιά για την Έλενα Χριστοπούλου – «Δεν ήμασταν ποτέ φίλες…»

Καλεσμένη στο «Πρωινό» της Δευτέρας βρέθηκε η Βίκυ Καγιά, η οποία βγήκε μέσω Skype, από το σπίτι της, όπου περνά την καραντίνα μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, και τα δύο παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο-Ηλία. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Shopping Star και κριτής του GNTM μίλησε για το reality μόδας, αποκαλύπτοντας: «Ξέρω […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βίκυ Καγιά για Έλενα Χριστοπούλου: Εύχομαι να είναι ευτυχισμένη

Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό της Δευτέρας, η παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως και οι σχέσεις δοκιμάζονται αρκετά ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, τονίζοντας πως και εκείνη έχει πάρει τις δικές της αποφάσεις.  Είναι μια εποχή πολύ παράξενη για τις ανθρώπινες σχέσεις και σκέφτεσαι τι σημαίνει ο άλλος για σένα. Σου έχει λείψει κι όταν ήσασταν πολύ κοντά, άξιζε; ήταν αληθινή αυτή η σχέση, ήταν προσποιητή; Έχω μπει σε σκέψεις για πάρα πολλούς ανθρώπους και πράγματα, και στο φιλικό, οικογενειακό και στο επαγγελματικό και έχω καταλήξει σε διάφορα συναισθήματα καινούργια τα οποία μου αρέσουν, έχω πάρει και εγώ διάφορες αποφάσεις […] Ξαφνικά βρίσκομαι σε μια αντιπαράθεση, στην οποία δεν έχω πάρ

Διαβάστε το στο spoilers

Καγιά για Χριστοπούλου: "Εύχομαι να είναι ευτυχισμένη" (video)

"Συνεχίζω να την ακολουθώ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο