«Άμα είσαι ο Αντώνης Ρέμος, είναι ωραία να είσαι τραγουδιστής. Τώρα, δυσκολεύομαι λίγο...»

00:00 - 28/04/2020

Για τις δυσκολίες της δουλειάς μίλησε στην τηλεοπτική της συνάντηση στην ΕΡΤ,   με την Φαίη Ξυλά η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η οποία ανέφερε χιουμοριστικά ότι : «Η τέχνη κοντεύει να γίνει σπορ πλουσίων. Το πράγμα έχει αλλάξει ριζικά από όταν ξεκίνησα, δηλαδή από το ζενίθ πήγαμε στο ναδίρ. Εξαρτάται και σε ποιο χώρο κινείσαι. Αν είσαι ο Αντώνης Ρέμος είναι ωραίο να είσαι τραγουδιστής, εγώ δυσκολεύομαι λίγο παραπάνω. Εννοώ είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι λίγα, είμαστε πολλοί. Πόσα μουσικά σχήματα να πάνε καλά;  Ποιο να πας να δεις; Είναι εξαιρετικά δύσκολο»,...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπάμπαλη: Αν είσαι ο Ρέμος, είναι ωραίο να είσαι τραγουδιστής

Στην εκπομπή της ΕΡΤ με τίτλο «Σημείο Συνάντησης»… συναντήθηκαν η τραγουδίστρια Ανδριάνα Μπάμπαλη και η ηθοποιός Φαίη Ξυλά.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει