Τα “γαλλικά” της κυρίας Γιώτας για τους συμπαίκτες της στο Masterchef: Μαλ…φέρνει! Έγινε μωρό” – Άφωνη η Τσιμτσιλή!
15:32 - 28/04/2020
Τους συμπαίκτες της στο MasterChef κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή «Happy Day» η κυρία Γιώτα από το Βόλο. Εσύ ποιον θεωρείς τον πιο αντιπαθή παίκτη;», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την κυρία Γιώτα να λέειστον αέρα της εκπομπής: «Τον Τζον. Πολύ μ@@@@@φέρνει, δεν μου αρέσει!» Τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στην πρώην παίκτρια: «Γιώτα εννοείς […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Happy Day: Τα... γαλλικά της κυρίας Γιώτας για τους συμπαίκτες της στο Masterchef - BINTEO
Τους συμπαίκτες της στο MasterChef κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή «Happy Day» η κυρία Γιώτα από το Βόλο. Εσύ ποιον θεωρείς τον πιο αντιπαθή παίκτη;», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την κυρία Γιώτα να λέειστον αέρα της εκπομπής: «Τον Τζον. Πολύ μ@@@@@φέρνει, δεν μου αρέσει!» Τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στην πρώην παίκτρια: «Γιώτα εννοείς ότι είναι πολύ μαλακός χαρακτήρας, δηλαδή δεν έχει πυγμή;». «Όλα αυτά τα παιδιά αύριο θα πάνε σε ένα ξενοδοχείο να καθαρίζουν πατάτες. Η Κατερίνα δεν μπορεί να πάει να ζητήσει δουλειά. Ο Τζον μπορεί να πάει. Εγώ δεν θα μπορούσα να έχω τον Τζον στο μαγαζί και εγώ να […]
Διαβάστε το στο dete.gr