Μαίρη Συνατσάκη: Περνάει την καραντίνα χώρια από τον Αιμιλιανό Σταματάκη! Video
16:00 - 28/04/2020
Αν κάποιος ακολουθεί την Μαίρη Συνατσάκη στα social media ή παρακολουθεί τα βίντεό της στο Youtube, θα δει πως περνάει την καραντίνα της... μόνη της!
The post Μαίρη Συνατσάκη: Περνάει την καραντίνα χώρια από τον Αιμιλιανό Σταματάκη! Video appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Μαίρη Συνατσάκη περνάει την καραντίνα χωρίς τον Αιμιλιανό Σταματάκη!
Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε το πρωί της Τρίτης, η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που δεν βρίσκεται αυτές τις ημέρες...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαίρη Συνατσάκη: Περνά την καραντίνα μακριά από τον Αιμιλιανό Σταματάκη (VIDEO)
Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στην εκπομπή "Πρωινό" και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι έχει περάσει τις ημέρες της καραντίνας ως επί το πλείστον μόνη της, μακριά από τον σύντροφό της Αιμιλιανό Σταματάκη.
"Χαίρομαι που σας βλέπω, μου δημιουργείται μια κανονικότητα, γιατί είμαι από τους ανθρώπους που δεν πέρασε πολύ καλά με το που ξεκίνησε αυτή η διαδικασία. Έχω κι ένα παρελθόν με αγχώδεις διαταραχές και τη χρειάζομαι αυτή τη φυσιολογικότητα της ψυχαγωγίας.
Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα τριπόδι. Αν είμαστε μόνοι μας σαν εμένα που πέρασα αυτή την καραντίνα έτσι, μοναξιά. Ως επί το πλείστον μόνη. Είμαι πολύ φυτό και δεν σπάω τους κανόνες που μου βάζουν οι άνθρωποι, οπότε έχω συναναστραφεί ελάχιστα. Για
Διαβάστε το στο thestival.gr