Κωστούλας: «Δεν είμαι δορυφόρος, δεν έχω ανάγκη κανέναν»
20:03 - 29/04/2020
Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας έδωσε αποστομωτική απάντηση στις κατηγορίες περί ομάδας – δορυφόρου, από τον Ολυμπιακό. Ηχηρή απάντηση στις κατηγορίες του Ολυμπιακού περί ομάδας – δορυφόρου, έδωσε (και) μέσω του SDNA και της διαδικτυακής εκπομπής «After», το αφεντικό του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας. «Δεν έχω καμία ανάγκη να είμαι δορυφόρος. Ο Παναιτωλικός είναι η …
The post Κωστούλας: «Δεν είμαι δορυφόρος, δεν έχω ανάγκη κανέναν» appeared first on AgrinioPress.
Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωστούλας: «Δεν είμαι δορυφόρος, δεν έχω ανάγκη κανέναν»
Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας έδωσε αποστομωτική απάντηση στις κατηγορίες περί ομάδας – δορυφόρου, από τον Ολυμπιακό. «Του είπα ότι πρέπει να ντρέπεται…» Ηχηρή απάντηση στις κατηγορίες του Ολυμπιακού περί ομάδας – δορυφόρου, έδωσε[...]
The post Κωστούλας: «Δεν είμαι δορυφόρος, δεν έχω ανάγκη κανέναν» appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Διαβάστε το στο sinidisi.grΚωστούλας: Δεν είμαι δορυφόρος, δεν έχω ανάγκη κανέναν
Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας έδωσε αποστομωτική απάντηση στις κατηγορίες περί ομάδας – δορυφόρου, από τον Ολυμπιακό. Ηχηρή απάντηση στις κατηγορίες του Ολυμπιακού περί ομάδας – δορυφόρου, έδωσε (και) μέσω του SDNA και της διαδικτυακής εκπομπής «After», το αφεντικό του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας. «Δεν έχω καμία ανάγκη να είμαι δορυφόρος.Ο Παναιτωλικός είναι η μοναδική ...
The post Κωστούλας: Δεν είμαι δορυφόρος, δεν έχω ανάγκη κανέναν appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε το στο agrinionews.gr