Ρένος Ρώτας: Γυμνάζεται στους δρόμους της πόλης!

07:06 - 30/04/2020

Δεδομένης της κατάστασης και μετά την προτροπή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ν’ αποφεύγουμε τα γυμναστήρια και να παραμένουμε όσο το δυνατόν...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρένος Ρώτας: Γυμνάζεται στους δρόμους της πόλης!

Δεδομένης της κατάστασης και μετά την προτροπή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας να αποφεύγουμε τα γυμναστήρια και να παραμένουμε...

Διαβάστε το στο Zougla

Δήμος Ιωαννιτών: Γεύματα για τους εργαζόμενους της καθαριότητας

Δήμος Ιωαννιτών: Γεύματα για τους εργαζόμενους της καθαριότητας. Στα 130 γεύματα για τους εργαζόμενους της καθαριότητας.   Εκατόν τριάντα γεύματα για τους εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας προσέφερε η επιχείρηση Λιθαρίτσια. Θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τους ευχαριστήσει για την προσπάθεια που κάνουν καθημερινά και μάλιστα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τους τελευταίους δύο μήνες. Τα γεύματα παρέλαβαν εργαζόμενοι του Δήμου παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Βαγγέλη Πήχα και του Γενικού Γραμματέα Βασίλη Ζωγράφου. Ο κ. Νίκος Καντζάς, εκ μέρους της επιχείρησης σημείωσε ότι με την παροχή των γευμάτων λέμε ευχαριστώ με τον τρόπο μας. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της καθαριότητας, που κάνουν μί

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»