Γερμανική εφημερίδα: «Οι Έλληνες λένε ψέματα για τον κoρoνoϊo για να προσελκύσουν τουρίστες»

09:12 - 30/04/2020

Μια απίστευτη και υβριστική επίθεση στην Ελλάδα εξαπολύει η γερμανική εφημερίδα Nordwest, σε άρθρο της που αναδεικνύει και η ελληνική εκδοχή της Deutsche Welle. Αν και άγνωστη στο κοινό η εφημερίδα δημοσιεύει ένα κομμάτι που δεν βασίζεται σε γεγονότα παρά μόνο σε υποψίες, γεγονός που δεν την απέτρεψε να βάλει τίτλο οτι η Ελλάδα κρύβει τα πραγματικά κρούσματα. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γερμανικό δημοσίευμα: "Η Ελληνική κυβέρνηση λέει ψέμματα για τον κορωνοϊό για να προσελκύσει τουρίστες"

"Ακριβώς 60 ημέρες μετά το πρώτο διαπιστωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα, είχαν διενεργηθεί 64.608 εργαστηριακά τεστ. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 1.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γερμανική εφημερίδα: «Οι Έλληνες λένε ψέματα για τον κoρoνoϊo για να προσελκύσουν τουρίστες»

Αντιδράσεις προκαλεί το άρθρο της άγνωστης στο κοινό Nordwest που The post Γερμανική εφημερίδα: «Οι Έλληνες λένε ψέματα για τον κoρoνoϊo για να προσελκύσουν τουρίστες» appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Γερμανική εφημερίδα: «Οι Έλληνες λένε ψέματα για τον κoρωνoϊo για να προσελκύσουν τουρίστες»

Αντιδράσεις προκαλεί το άρθρο της άγνωστης στο κοινό Nordwest που υπογράφει ο Ελληνας δημοσιογράφος Φέρρι Μπατζόγλου.

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Γερμανική εφημερίδα : “Οι Έλληνες λένε ψέματα για τον κορωνοϊό λόγω τουρισμού”!

Μια απίστευτη και υβριστική επίθεση στην Ελλάδα εξαπολύει η γερμανική εφημερίδα «Nordwest», σε άρθρο της που αναδεικνύει και η ελληνική εκδοχή της «Deutsche Welle». Αν και άγνωστη στο κοινό η εφημερίδα δημοσιεύει ένα κομμάτι που δεν βασίζεται σε γεγονότα παρά μόνο σε υποψίες, γεγονός που δεν την απέτρεψε να βάλει τίτλο ότι η Ελλάδα κρύβει […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή