Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Εικόνες καταστροφής από το ξενοδοχειακό συγκρότημά τους στην Άνδρο

09:06 - 11/10/2019

Πριν από μερικές ημέρες η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της ότι πλημμύρισαν στην Άνδρο, λόγω της έντονης κακοκαιρίας που έπληξε το...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Μεγάλη καταστροφή στo ξενοδοχείο τους στην Άνδρο

«Τέτοιο πράγμα δεν το έχουμε ξαναδεί, φουσκώσανε τα ποτάμια, βγήκαν νερά από παντού»

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μενεγάκη- Παντζόπουλος: Καταστράφηκε το ξενοδοχείο τους! (photos)

Οι φωτογραφίες είναι πραγματικά σοκαριστικές. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr The post Μενεγάκη- Παντζόπουλος: Καταστράφηκε το ξενοδοχείο τους! (photos) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Σκηνές καταστροφής στην ξενοδοχειακή μονάδα τους στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε ότι πλημμύρισαν στην Άνδρο λόγω της έντονης κακοκαιρίας που...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»