Μαστοράκης: Σκέφτομαι τι θα είχε γίνει αν είχαμε τώρα Τσίπρα στην εξουσία
17:40 - 30/04/2020
«Άριστα στον Μητσοτάκη, άριστα στην κυβέρνησή του και άριστα στους Έλληνες που πειθάρχησαν», έδωσε ο κ. Μαστοράκης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 «Σήμερα κλείνω τα 79 χρόνια, η βιολογική μου ηλικία έτσι όπως τη μετράω με το δυναμόμετρο του ενστίκτου μου, είναι περίπου γύρω στα 39-40», δήλωσε με αφορμή τα σημερινά του γενέθλια, ο σκηνοθέτης και […]
The post Μαστοράκης: Σκέφτομαι τι θα είχε γίνει αν είχαμε τώρα Τσίπρα στην εξουσία appeared first on EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαστοράκης: Σκέφτομαι τι θα είχε γίνει αν είχαμε τώρα Τσίπρα στην εξουσία
«Άριστα στον Μητσοτάκη, άριστα στην κυβέρνησή του και άριστα στους Έλληνες που πειθάρχησαν», έδωσε ο κ. Μαστοράκης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 «Σήμερα κλείνω τα 79 χρόνια, η βιολογική μου ηλικία έτσι όπως τη μετράω με το δυναμόμετρο του ενστίκτου μου, είναι περίπου γύρω στα 39-40», δήλωσε με αφορμή τα σημερινά του γενέθλια, ο σκηνοθέτης και […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΜαστοράκης: Σκέφτομαι τι θα είχε γίνει αν είχαμε τώρα Τσίπρα στην εξουσία
Άριστα στον Μητσοτάκη, άριστα στην κυβέρνησή του και άριστα στους Έλληνες που πειθάρχησαν, έδωσε ο κ. Μαστοράκης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 Σήμερα κλείνω τα 79 χρόνια, η βιολογική μου ηλικία έτσι όπως τη μετράω με το δυναμόμετρο του ενστίκτου μου, είναι περίπου γύρω στα 39-40, δήλωσε με αφορμή τα σημερινά του γενέθλια, ο σκηνοθέτης και ραδιοφωνικός παραγωγός, Νίκος Μαστοράκης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Mea Culpa με το δημοσιογράφο και βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Ερωτηθείς πως βλέπει τα επόμενα χρόνια, ο κ. Μαστοράκης δήλωσε: Επειδή έχω ζήσει από το ‘41 που γεννήθηκα, την ημέρα που έμπαιναν οι Γερμανοί στην Αθήνα μέχρι σήμερα πάρα πολλές και δραματικές αλλαγές σε αυτ
Διαβάστε το στο spoilers