Κοχύλες μεσογειακές γεμιστές με ανθότυρο
14:12 - 01/05/2020
Cucina povera
Υλικά
1 πακέτο μεγάλες κοχύλες
1 μεγάλη συσκευασία ανθότυρο (περίπου 450γραμμάρια) ή δύο μικρές
½ κούπα τριμμένο τριμμένο πεκορίνο (ή άλλο σκληρό και αλμυρό τυρί)
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
12 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
1 μεγάλο αυγό
1 συσκευασία παρμεζάνα τριμμένη
450 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας σπιτική ή του εμπορίου
200 γραμμάρια τριμμένη μοτσαρέλα
Αλάτι, πιπέρι κατά βούληση
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180ο C .Βράστε τις κοχύλες στο μισό χρόνο που αναγράφει πάνω η συσκευασία. Όταν είναι έτοιμες, στραγγίστε τις και αφήστε να κρυώσουν.
Εντωμεταξύ, ανακατέψτε σε ένα μπολ το ανθότυρο, το πεκορίνο, το μαϊντανό, το βασιλικό, το αυγό, λίγο αλάτι και πιπέρι κ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr