Κοχύλες μεσογειακές γεμιστές με ανθότυρο

14:12 - 01/05/2020

Cucina povera  Υλικά 1 πακέτο μεγάλες κοχύλες 1 μεγάλη συσκευασία ανθότυρο (περίπου 450γραμμάρια) ή δύο μικρές ½ κούπα τριμμένο τριμμένο  πεκορίνο (ή άλλο σκληρό και αλμυρό τυρί) 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο 12 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα 1 μεγάλο αυγό 1 συσκευασία παρμεζάνα τριμμένη 450 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας σπιτική ή του εμπορίου 200 γραμμάρια τριμμένη μοτσαρέλα Αλάτι, πιπέρι κατά βούληση Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 180ο C .Βράστε τις κοχύλες στο μισό χρόνο που αναγράφει πάνω η συσκευασία. Όταν είναι έτοιμες, στραγγίστε τις και αφήστε να κρυώσουν. Εντωμεταξύ, ανακατέψτε σε ένα μπολ το ανθότυρο, το πεκορίνο, το μαϊντανό, το βασιλικό, το αυγό, λίγο αλάτι και πιπέρι κ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)