Ο Χάρης Ρώμας ξεκαθαρίζει γιατί δεν θέλει φέτος νέα επεισόδια του “Καφέ της Χαράς”
14:33 - 01/05/2020
Στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή εμφανίστηκε μέσω skype, το πρωί της Παρασκευής, ο Χάρης Ρώμας. Μιλώντας στο Happy Day, […]
The post Ο Χάρης Ρώμας ξεκαθαρίζει γιατί δεν θέλει φέτος νέα επεισόδια του “Καφέ της Χαράς” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρης Ρώμας: Δεν θέλει φέτος νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» (βίντεο)
Όσα αποκάλυψε ο δημιουργός του επιτυχημένου σίριαλ του ΑΝΤ1. Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις κινήσεις του Κ. Μητσοτάκη για την στήριξη των καλλιτεχνών.
Διαβάστε το στο Ο Χάρης Ρώμας ξεκαθαρίζει γιατί δεν θέλει φέτος νέα επεισόδια του "Καφέ της Χαράς" (VIDEO)
O Χάρης Ρώμας εμφανίστηκε μέσω skype, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, "Happy Day" και μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο της καραντίνας λόγω κορονοϊού αλλά και για την επιστροφή του "Καφέ της Χαράς".
Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά “βεβαίως και θα επιστρέψουμε στο Καφέ της Χαράς αν και θα ξεκινήσω γυρίσματα λίγο πιο αργά από τους άλλους. Εγώ θα ξεκινήσω 1η Ιουνίου και αυτό γιατί έχω τελειώσει την ιατρική και έχω μια ευαισθησία απέναντι στην προφύλαξη των συνεργατών μου”.
“Εγώ δεν θέλω να βγω στην τρέχουσα σεζόν πια γιατί το Καφέ της Χαράς γίνεται αλά παλαιά. Με την Άννα Χατζησοφιά γράφουμε μόνοι χωρίς ομάδα βοηθών σεναριογράφων, όπως είθισται πλέον για να βγαίνο
Διαβάστε το στο thestival.grΧάρης Ρώμας: Γιατί δε θέλει νέα επεισόδια του “Καφέ”; (vd)
Για το πότε θα δούμε ξανά το “Καφέ της Χαράς” στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μίλησε ο πρωταγωνιστής και σεναριογράφος της σειράς, Χάρης Ρώμας. Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή τόνισε ότι γώ θα ξεκινήσω 1η Ιουνίου και αυτό γιατί έχω τελειώσει την ιατρική και έχω μια ευαισθησία απέναντι στην προφύλαξη των συνεργατών μου”. “Εγώ δεν θέλω […]
Διαβάστε το στο politik.gr