Νέο σχόλιο «φωτιά» από την Έλενα Χριστοπούλου για τη Βίκυ Καγιά - «Έχω φίλους δεν ψάχνω να κάνω και άλλους»

10:08 - 02/05/2020

Για το GNTM αλλά και τις σχέσεις που… ουδέποτε είχε με την Βίκυ Καγιά μίλησε σε συνέντευξή της η Έλενα Χριστοπούλου. Η προηγούμενη τηλεοπτική σου εμπειρία ήταν στο GNTM. Πού πέρασες καλύτερα; Δεν τα ξεχωρίζω, γιατί και τα δύο είναι κομμάτια του εαυτού μου. Το GNTM είναι η δουλειά μου, είμαι εγώ. Εννοώ πως είναι κομμάτι της πραγματικής μου δουλειάς αυτό που έκανα εκεί. Το My Style Rocks έχει επίσης να κάνει με τα ρούχα, που είναι άλλο κομμάτι της δουλειάς μου. Όταν κάναμε αυτή τη φωτογράφηση, συζητιόταν έντονα αν θα επιστρέψεις στο GNTM μετά το My Style Rocks. Δεν είχες κάποια απάντηση. Σήμερα έχει αλλάξει κάτι; Δεν έχει αλλάξει κάτι. Βέβαια, το GNTM ήταν ένας κύκλος που έκλεισε υπέροχα. Έκανα αυ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Έλενα Χριστοπούλου για το unfollow στη Βίκυ Καγιά: Δεν ψάχνω να κάνω φίλους από τη δουλειά μου

Συνέντευξη στο Down Town έδωσε η Έλενα Χριστοπούλου και μεταξύ άλλων απάντησε σχετικά με το unfollow που έκανε στο instagram στη Βίκυ Καγιά. Με τη Βίκυ Καγιά και τα περιβόητα unfollow, τι έχει συμβεί; Για τη Βίκυ το συζήτησα, το είπα, το ανέλυσα. Τι άλλο να πω παραπάνω; ‘Ο,τι έγινε, έγινε. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Τα unfollow έγιναν πρόσφατα ή απλώς τα ανακαλύψαμε τώρα; Είναι κάτι που ανακαλύψατε τώρα. Έχεις μιλήσει μετά το τέλος της συνεργασίας σας με τη Βίκυ; Όχι, αλλά δεν...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις