Ο Μπόρις Τζόνσον περιγράφει τη μάχη του με τον κορωνοϊό

08:12 - 03/05/2020

Για την εμπειρία του στη μάχη με τον κορωνοϊό, που θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί πολύ χειρότερα, μιλά ο Μπόρις Τζόνσον σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sun on Sunday. «Ήταν μια δύσκολη στιγμή, δε θα το αρνηθώ. Είχαν μια στρατηγική για να αντιμετωπίσουν ένα σενάριο του τύπου 'θάνατος του Στάλιν'», λέει ο Βρετανός πρωθυπουργός αναφερόμενος στις προετοιμασίες που γίνονταν ακόμα και για πιθανό θάνατό του όταν νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείο St Thomas'.

Διαβάστε Περισσότερα στο kathimerini.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπόρις Τζόνσον: Προετοιμάσαμε ακόμη και τον... θάνατό μου

Όπως είπε ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας οι θεράποντες γιατροί του προετοιμάζονταν για κάθε ενδεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης να υποκύψει 

Διαβάστε το στο

Μπόρις Τζόνσον: «Προετοιμάσαμε ακόμη και τον… θάνατό μου»

Ο Μπόρις Τζόνσον, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sun την Κυριακή, μιλά για την εμπειρία του με την κορώνα, η οποία θα μπορούσε να επιδεινωθεί. The post Μπόρις Τζόνσον: «Προετοιμάσαμε ακόμη και τον… θάνατό μου» appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ο Μπ. Τζόνσον περιγράφει τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό

Οι γιατροί που ανέλαβαν τη φροντίδα του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον όταν προσβλήθηκε από τον νέο κορονοϊό είχαν κάνει προετοιμασίες ακόμη και για την αναγγελία του θανάτου του όταν εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας, αποκαλύπτει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Sun on Sunday που δημοσιεύεται σήμερα. The post Ο Μπ. Τζόνσον περιγράφει τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ kathimerini.gr

Το «lockdown» αύξησε κατά σχεδόν 60% το ομοσπονδιακό χρέος στις ΗΠΑ

Χ. Θεοχάρης: Λελογισμένο ρίσκο το άνοιγμα των επιχειρήσεων τουρισμού

Υπέρ μηχανισμού αλληλεγγύης για το μεταναστευτικό στην ΕΕ η Επίτροπος Γιόχανσον

«Ιανός»: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθος

Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου επεκτείνει τη δραστηριότητά του στη χειμερινή σεζόν

Επικοινωνία Μέρκελ – Ερντογάν για Ανατολική Μεσόγειο