J2US: «Κατέρρευσε» η Χριστίνα Παππά – «Με το ζόρι αναπνέω» (videos)

09:06 - 03/05/2020

Δείτε τι συνέβη στην ηθοποιό  

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

J2US: Κατέρρευσε στη σκηνή η Χριστίνα Παππά – «Δεν νιώθω καλά»

Σοκ προκλήθηκε με το J2US και την Χριστίνα Παππά on stage, η οποία αποκάλυψε πως έπαθε κρίση πανικού και τόνισε μπροστά στους κριτές, «Δεν νιώθω καλά». «Είσαι παιδί μου πειρασμός» τραγούδησαν στο δεύτερο live του J2US η Χριστίνα Παππά και ο Κωνσταντίνος Φραντζής. Η γνωστή ηθοποιός, όμως, δεν αισθανόταν καθόλου... The post J2US: Κατέρρευσε στη σκηνή η Χριστίνα Παππά – «Δεν νιώθω καλά» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

J2US: Κατέρρευσε στη σκηνή η Χριστίνα Παππά – «Με το ζόρι τώρα αναπνέω»

Κατέρρευσε επάνω στη σκηνή του J2US η ηθοποιός Χριστίνα Παππά. To J2US επέστρεψε μετά από περίπου ένα μήνα απουσίας με τον Νίκο Κοκλώνη στο τιμόνι της παρουσίασης και ξεκίνησε μάλλον επεισοδιακά. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Παππά, που είναι ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Φραντζή, τραγούδησε στο J2US το «είσαι παιδί μου πειρασμός», αλλά όταν ήρθε η ώρα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

J2US: Κρίση πανικού η Χριστίνα Παππά – «Με το ζόρι τώρα αναπνέω» (vid)

Μετά από περίπου ένα μήνα απουσίας λόγω κορονοϊού, το J2US […] The post J2US: Κρίση πανικού η Χριστίνα Παππά – «Με το ζόρι τώρα αναπνέω» (vid) appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες