#Χριστίνα Παππά

Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: «Έχει τρομερό σουξέ στα πάρκα»

tlife.gr
Στην εβδομάδα μόδας συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Κυριακής 21/4 τη Άννα Μπεζάν και To άρθρο Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: «Έχει τρομερό σουξέ στα πάρκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 23/04/2024

Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: "Έχει τρομερό σουξέ στα πάρκα"

Παραπολιτικά
Στην εβδομάδα μόδας συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Κυριακής 21/04/2024 την Άννα Μπεζάν και την πεθερά της, Χριστίνα Παππά - Δείτε το βίντεο
11:01 22/04/2024

Χριστίνα Παππά: «Δεν μου άρεσε που στην αρχή η εγγονή μου με έλεγε γιαγιά»

zappit.gr
Η Χριστίνα Παππά έδωσε συνέντευξη στο Fay’s Time και μίλησε για την οικογένειά της και τα επαγγελματικά της σχέδια. «Έχουμε […] The post Χριστίνα Παππά: «Δεν μου άρεσε που στην αρχή η εγγονή μου με έλεγε γιαγιά» appeared first on Zappit.
16:00 11/04/2024

5Χ5: O Τρύφωνας Σαμαράς κάνει push ups και τον εμψυχώνει η Χριστίνα Παππά

zappit.gr
Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό «5X5» Σπέσιαλ με καλεσμένους τη Χριστίνα Παππά και τον Τρύφωνα Σαμαρά, οι […] The post 5Χ5: O Τρύφωνας Σαμαράς κάνει push ups και τον εμψυχώνει η Χριστίνα Παππά appeared first on Zappit.
19:00 07/04/2024

Χριστίνα Παππά: Το φλερτ και το ψέμα που είπε – «Μπορεί να έκοψα την τύχη μου»

instyle.gr
Σε βραδινή έξοδο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τη Χριστίνα Παππά. Όπως αποκάλυψε η ίδια, στο πρόσφατο ταξίδι που έκανε στο Λονδίνο δέχτηκε φλερτ από έναν άγνωστο άνδρα. Ωστόσο, αν και ήταν εμφανίσιμος, η Χριστίνα Παππά τον απέφυγε λέγοντας ψέματα ότι είναι με τον άντρα της. «Στο Λονδίνο που πήγα πρόσφατα με φλέρταρε κάποιος. Ήρθε με φόρα, […] The post Χριστίνα Παππά: Το φλερτ και το ψέμα που είπε – «Μπορεί να έκοψα την τύχη μου» appeared first on InStyle.
08:46 12/01/2024

Χριστίνα Παππά: Το πάρτι για τη γιορτή της με την οικογένειά της – Φωτογραφίες με τη μητέρα της και τον γιο της

tlife.gr
Με ένα μεγάλο πάρτι γιόρτασε την ονομαστική της εορτή η Χριστίνα Παππά, έχοντας στο πλευρό της To άρθρο Χριστίνα Παππά: Το πάρτι για τη γιορτή της με την οικογένειά της – Φωτογραφίες με τη μητέρα της και τον γιο της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 28/12/2023

Χριστίνα Παππά: Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα αγκαλιά με την εγγονή της – «Έδωσες δύναμη στη ζωή μου»

tlife.gr
Η Χριστίνα Παππά λάμπει από ευτυχία στη νέα φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media. Η γνωστή To άρθρο Χριστίνα Παππά: Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα αγκαλιά με την εγγονή της – «Έδωσες δύναμη στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 25/12/2023

Χριστίνα Παππά: Η επική φάρσα του γιου της Δημήτρη on camera που την εκνεύρισε

govastileto.gr
Μια απολαυστική φάρσα έκανε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» στη Χριστίνα Παππά με συνεργό τον γιο της. Συγκεκριμένα, με συνεργό τον γιο της, Δημήτρη Παππά, η ηθοποιός και επιχειρηματίας έκανε ένα ραντεβού με έναν ιδιαίτερο αγοραστή του ακινήτου τους, ο οποίος κατάφερε να την εκνευρίσει με αποτέλεσμα να αποχωρίσει. Η αντίδραση της Χριστίνας Παππά είναι απολαυστική!
19:00 29/11/2023

Χριστίνα Παππά: «Έχουν διασύρει το όνομα μου, πήγα στη δίωξη και θα προβώ σε μηνύσεις»

govastileto.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Χριστίνα Παππά, η οποία αναφέρθηκε στην εγγονή της, στον ηλικιακό ρατσισμό αλλά και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. «Η εγγονή μου ξεκίνησε να μιλάει και με λέει γιαγιά. Δεν έχω πρόβλημα, αλλά θα προτιμούσα η εγγονή μου να με λέει Χριστίνα και όχι γιαγιά. Στην οικογένειά μου […]
00:00 22/11/2023

Χριστίνα Παππά: «Από το διαβατήριο είδα ότι ήταν 12 χρόνια μικρότερος μου και είπα: το έπνιξες το κουνέλι τώρα»

zappit.gr
Στην ενότητα του Πρωινού ΣουΣου «Κοιμή… σου με τον Νίκο», η Χριστίνα Παππά άνοιξε το σπίτι της και μίλησε για […] The post Χριστίνα Παππά: «Από το διαβατήριο είδα ότι ήταν 12 χρόνια μικρότερος μου και είπα: το έπνιξες το κουνέλι τώρα» appeared first on Zappit.
14:00 21/11/2023

Χριστίνα Παππά: «Έχουν διασύρει το όνομα μου, του γιου μου και συνεργατών μας, πήγα στη δίωξη και θα προβώ σε μηνύσεις»

tlife.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή. Η To άρθρο Χριστίνα Παππά: «Έχουν διασύρει το όνομα μου, του γιου μου και συνεργατών μας, πήγα στη δίωξη και θα προβώ σε μηνύσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 20/11/2023

Χριστίνα Παππά: «Ήταν μια τραγική στιγμή που δεν θέλω να θυμάμαι»

zappit.gr
Η Χριστίνα Παππά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Χριστίνα Παππά: «Ήταν μια τραγική στιγμή που δεν θέλω να θυμάμαι» appeared first on Zappit.
10:00 20/11/2023

Ξέσπασε η Χριστίνα Παππά για τα σχόλια που δέχεται για την εμφάνιση και την ηλικία της

govastileto.gr
Η Χριστίνα Παππά έχει γίνει εδώ και λίγο καιρό γιαγια και το κοινό δεν σταματά να σχολιάζει τις εμφανίσεις της. Η Χριστίνα Παππά διαβάζοντας τα σχόλια κάτω από αναρτήσεις της στα social media, θέλησε να δώσει μια απάντηση, δίνοντας παράλληλα μια συμβουλή στους επικριτές της. Πρόσφατα, η ίδια ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό […]
23:00 10/11/2023

Xριστίνα Παππά: Οι τρυφερές φωτογραφίες με την εγγονή της και οι ευχές για την ονομαστική της εορτή

instyle.gr
Ξεχωριστή είναι η σημερινή για τη Χριστίνα Παππά, καθώς γιορτάζει η εγγονή της. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας θέλησε να ευχηθεί δημόσια στη μικρή Χριστίνα-Νεκταρία μέσω των social media. Συγκεκριμένα η Χριστίνα Παππά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες, όπου ποζάρει με την εγγονή της. Και τις συνόδευσε με πολύ τρυφερές ευχές. “Χρόνια […] The post Xριστίνα Παππά: Οι τρυφερές φωτογραφίες με την εγγονή της και οι ευχές για την ονομαστική της εορτή appeared first on InStyle.
16:46 09/11/2023

Χριστίνα Παππά: Οι οικογενειακές στιγμές στην παιδική χαρά με την εγγονή της

govastileto.gr
Η Χριστίνα Παππά μπορεί να έχει ένα φορτωμένο επαγγελματικά πρόγραμμα, αλλά ο ελεύθερος χρόνος της πλέον είναι αφιερωμένος στην εγγονή της, που την έχει ξετρελάνει. Η επιχειρηματίας και ηθοποιός πήγε στην παιδική χαρά μαζί με την μικρή Χριστίνα – Νεκταρία, τον γιο της, Δημήτρη Παππά και τη νύφη της, Άννα Μπεζάν. Η Χριστίνα Παππά μοιράστηκε […]
23:00 03/11/2023

Χριστίνα Παππά για Κλαούντιο Κολντεμπέλα: «Μου κράτησε κακία, εγώ αποστάσεις»

tlife.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Κρικοριάν μίλησε η Χριστίνα Παππά. Η γνωστή επιχειρηματίας To άρθρο Χριστίνα Παππά για Κλαούντιο Κολντεμπέλα: «Μου κράτησε κακία, εγώ αποστάσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 03/11/2023

Χριστίνα Παππά - Τι είπε για την εγγονή της: "Ίσως δακρύσω αν…" (Βίντεο)

Παραπολιτικά
Η Χριστίνα Παππά μίλησε μπροστά στην κάμερα για την προσωπική της ζωή, την σχέση με τη νύφη της Άννα, αλλά και τον πρώην σύζυγό της - Δείτε το βίντεο με όλα όσα δήλωσε η ηθοποιός
12:00 03/11/2023

Χριστίνα Παππά: Καλωσόρισε τον Νοέμβριο μαζί με την εγγονή της

okmag.gr
Η Χριστίνα Παππά είναι μια ευτυχισμένη μητέρα αλλά και γιαγιά και φροντίζει να περνά πολλές στιγμές μαζί με την εγγονή της, Χριστίνα Νεκταρία καθώς της έχει μεγάλη αδυναμία. Η επιχειρηματίας ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες μαζί με την εγγονή της, τον Δημήτρη Παππά και την Άννα Μπεζάν που είχαν πάει στην παιδική χαρά. […] The post Χριστίνα Παππά: Καλωσόρισε τον Νοέμβριο μαζί με την εγγονή της appeared first on OK! Magazine.
20:58 02/11/2023

Χριστίνα Παππά: Στην παιδική χαρά με την εγγονή της και τον γιο της δίπλα στην Άννα Μπεζάν – Φωτογραφίες

tlife.gr
Με τις πιο τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες ευχήθηκε καλό μήνα στους διαδικτυακούς τους φίλους η Χριστίνα Παππά. To άρθρο Χριστίνα Παππά: Στην παιδική χαρά με την εγγονή της και τον γιο της δίπλα στην Άννα Μπεζάν – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 02/11/2023

Χριστίνα Παππά: «Είσαι τα πάντα στη ζωή μου» – Οι ιδιαίτερες ευχές στον γιο της, Δημήτρη Παππά

tlife.gr
Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τη Χριστίνα Παππά, καθώς ο Δημήτρης Παππάς έχει τα γενέθλιά To άρθρο Χριστίνα Παππά: «Είσαι τα πάντα στη ζωή μου» – Οι ιδιαίτερες ευχές στον γιο της, Δημήτρη Παππά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 26/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load