Από τον Σπύρο Παπαδόπουλο στη Βίκυ Σταυροπούλου (βίντεο)
17:07 - 03/05/2020
“Όχι, όχι, μην επιμένεις αγοράκι μου. Εγώ θα βάλω μάσκα που θα την φτιάξω μόνη μου”, λέει η Βίκυ Σταυροπούλου στο ξεκίνημα του νέου σποτ, παίρνοντας την… σκυτάλη από τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η δημοφιλής ηθοποιός δείχνει με απλά βήματα πώς μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μια υφασμάτινη μάσκα. Το […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέλος ο Παπαδόπουλος, ήρθε η Σταυροπούλου με τις ... μάσκες
Το βίντεο περιγράφει βήμα-βήμα την κατασκευή μάσκας για όλους από το σπίτι
Διαβάστε το στο thebest.grΚορονοϊός: Τέλος ο Παπαδόπουλος, νέο σποτάκι από την Σταυροπούλου (vid)
Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου η ζωή μας μπαίνει σε […]
The post Κορονοϊός: Τέλος ο Παπαδόπουλος, νέο σποτάκι από την Σταυροπούλου (vid) appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΟ Σπύρος Παπαδόπουλος φεύγει, η Βίκυ έρχεται: Δείτε το σποτ του «Μένουμε Ασφαλείς»
Η Βίκυ Σταυροπούλου μας δείχνει να φτιάχνουμε μάσκα… πολύ σχολαστικά Τη σκυτάλη από τον Σπύρο Παπαδόπουλο πήρε η Βίκυ Σταυροπούλου που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια «Μένουμε Ασφαλείς» ενόψει της σταδιακής άρσης των μέτρων που ξεκινά αύριο, Δευτέρα 4 Μαΐου και καταργεί το «Μένουμε Σπίτι». Πλέον, οι πολίτες καλούνται να τηρούν τα μέτρα υγιεινής, με σχολαστικό […]
Διαβάστε το στο