Ν.Χαρδαλιάς: «Απαγορεύεται η γιόγκα και το μασάζ»
19:07 - 03/05/2020
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των συντακτών Υγείας για την πανδημία του κορωνοϊού ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, τόνισε πως απαγορεύεται το γιόγκα, το μασάζ, οι πιλάτες και όλες οι δραστηριότητες ευεξίας σε γυμναστήρια.
Ο υφ. Πολιτικής Προστασίας, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό, αναφέρθηκε στην αυριανή άρση των μέτρων, υπογραμμίζοντας ότι το εγχείρημα δύσκολο, σύνθετο, αλλά εξαιρετικά σημαντικό, γιατί το αποτέλεσμά θα κρίνει τα πάντα, για τις ζωές μας, την καθημερινότητά μας, την ίδια την πατρίδα μας.
Ο κ. Χαρδιαλιάς, ενόψει της άρσης των μέτρων, ξεκαθάρισε ότι οι δραστηριότητες ευεξίας σε γυμναστήρια δηλαδή το μασάζ, οι ατομικές προπονήσεις, πιλάτες, γιόγ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr