Κορονοϊός: Ο χάρτης με τα κρούσματα στην Ελλάδα – Στις περιοχές έχουν πληγεί περισσότερο οι ΠΕ Καστοριάς και Κοζάνης – 31 τα κρούσματα στο Δήμο Εορδαίας

19:54 - 03/05/2020

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για τον κορονοϊό αναφέρθηκε στις περιοχές που καταγράφηκαν τα περισσότερα κρούσματα. «Συνολικά είχαμε 2.626 κρούσματα από αυτά 1.040 είναι αυτή τη στιγμή ενεργά, 330 νοσηλεύονται, 710 αναρρώνουν κατ’οικον… Σε σχέση με τη γεωγραφία των κρουσμάτων από τα 2.626 κρούσματα, 1.496 ήταν στην Αττική, 237 ήταν σε δομές ... The post Κορονοϊός: Ο χάρτης με τα κρούσματα στην Ελλάδα – Στις περιοχές έχουν πληγεί περισσότερο οι ΠΕ Καστοριάς και Κοζάνης – 31 τα κρούσματα στο Δήμο Εορδαίας appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)