Παπαδόπουλος τέλος! Η Βίκυ Σταυροπούλου μας ενημερώνει για την μάσκα

09:12 - 04/05/2020

“Όχι, όχι, μην επιμένεις αγοράκι μου. Εγώ θα βάλω μάσκα που θα την φτιάξω μόνη μου”, λέει η Βίκυ Σταυροπούλου στο ξεκίνημα του νέου σποτ, παίρνοντας την… σκυτάλη από τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η δημοφιλής ηθοποιός δείχνει με απλά βήματα πώς μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μια υφασμάτινη μάσκα. Click4more: […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φεύγει η Βίκυ Σταυροπούλου έρχεται! Το νέο spot

"Mένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς" μας έλεγε στο πολυσυζητημένο spot της κυβέρνησης ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Από σήμερα το "μένουμε σπίτι" τελειώνει και δίνει τη θέση του στο "Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς". Έτσι ο Σπύρος Παπαδόπουλος δίνει τη σκυτάλη στην Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία στο spot για την επόμενη μέρα της άρσης των μέτρων μας προτρέπει και μας συμβουλεύει  να φοράμε μάσκα, ενώ μας δείχνει με χιούμορ πως να φτιάξουμε μόνοι μας μάσκα. Δείτε το video

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή