Η κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση με την απόπειρα “εισβολής” στη Βενεζουέλα δηλώνει ο Τραμπ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τραμπ: Δεν έχουμε καμία σχέση με την απόπειρα εισβολής στη Βενεζουέλα όπου συνελήφθησαν 15 άτομα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε σήμερα ότι η κυβέρνησή του δεν έχει "καμία σχέση" με την απόπειρα "εισβολής" στη Βενεζουέλα δια θαλάσσης, κατά την οποία συνελήφθησαν 15 πρόσωπα.
Διαβάστε το στο real.grΤραμπ: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει καμία σχέση με την απόπειρα “εισβολής” στη Βενεζουέλα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε σήμερα ότι η κυβέρνησή του δεν έχει “καμία σχέση” με την απόπειρα “εισβολής” στη Βενεζουέλα δια θαλάσσης, κατά την οποία συνελήφθησαν 15 πρόσωπα. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και δύο Αμερικανοί πολίτες. “Μόλις ενημερώθηκα”, είπε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος μιλώντας σε δημοσιογράφους στον κήπο του Λευκού Οίκου. “Αυτό δεν έχει […]
Το άρθρο Τραμπ: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει καμία σχέση με την απόπειρα “εισβολής” στη Βενεζουέλα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΤραμπ: Η κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση με την απόπειρα «εισβολής» στη Βενεζουέλα
Οι εισαγγελικές αρχές της Βενεζουέλας κατηγορούν τον Χουάν Γκουαϊδό ότι προσέλαβε «μισθοφόρους» προκειμένου να γίνει απόπειρα «εισβολής» στη χώρα από τη θάλασσα
Διαβάστε το στο mononews.grΜ. Έσπερ: «Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν είχε καμία σχέση με αυτό που συνέβη στη Βενεζουέλα»
Για τα πρόσφατα γεγονότα στη Βενεζουέλα, με τους δύο Αμερικανούς που συνελήφθησαν για «θαλάσσια εισβολή», αναφέρθηκε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Μαρκ Έσπερ.
«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, δεν είχε καμία σχέση με αυτό που συνέβη στη Βενεζουέλα τις τελευταίες ημέρες», υποστήριξε ο κ. Έσπερ.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, υποστήριξε νωρίτερα πως «μόλις μάθαμε για αυτήν την είδηση. Ό,τι και αν είναι, θα σας ενημερώσουμε. Δεν έχει καμία σχέση με την αμερικανική κυβέρνηση».
Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο σε διάγγελμά του, έκανε γνωστό πως 13 «τρομοκράτες» συνελήφθησαν από τις οι αρχές της Βενεζουέλας για παράνομη εισβολή στη χώρα.
Σύ
Διαβάστε το στο pronews.gr