Τρύφωνας Σαμαράς: "Ο Λάκης Γαβαλάς δεν κοιτάει τα χάλια του;" (video)

00:48 - 06/05/2020

"Aπό κάπου κάνει τις αντιγραφές του;"

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέες δηλώσεις από τον Τρύφωνα Σαμαρά: Μάλλον ο Λάκης Γαβαλάς έχει πάθει τρέλα (βίντεο)

Νέα αιχμηρή απάντηση από τον γνωστό κομμωτή

Διαβάστε το στο

Τρύφωνας Σαμαράς για Λάκη Γαβαλά: «Δεν κοιτάει τα χάλια του;»

O Λάκης Γαβαλάς πριν από λίγες ημέρες έγινε έξαλλος όταν είδε ότι ο κομμωτής Στέφανος Βασιλάκης, που επιμελήθηκε το ιδιαίτερο χτένισμα του Τρύφωνα Σαμαρά...

Διαβάστε το στο Zougla

Νέα «καρφιά» του Τρύφωνα Σαμαρά: «Μάλλον ο Λάκης Γαβαλάς έχει πάθει τρέλα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα αιχμηρή απάντηση από τον γνωστό κομμωτή Το άρθρο Νέα «καρφιά» του Τρύφωνα Σαμαρά: «Μάλλον ο Λάκης Γαβαλάς έχει πάθει τρέλα» (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τρύφωνας Σαμαράς: «Μάλλον ο Λάκης Γαβαλάς έχει πάθει τρέλα» (video)

Δείτε το βίντεο με όλες τις δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά

Διαβάστε το στο mononews.gr

Τρύφωνας Σαμαράς: «Ο Λάκης Γαβαλάς δεν κοιτάει τα χάλια του;»

Έξαλλος ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον Λάκη Γαβαλά

Διαβάστε το στο vita.gr

Νέες δηλώσεις από τον Τρύφωνα Σαμαρά: Μάλλον ο Λάκης Γαβαλάς έχει πάθει τρέλα

Και η κόντρα ανάμεσα στον Τρύφωνα Σαμαρά και τον Λάκη Γαβαλά συνεχίζεται. Ο γνωστός κομμωτής λίγη ώρα μετά το γύρισμα για το τρίτο επεισόδιο του J2Us, το οποίο και θα προβληθεί το Σάββατο μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ο γνωστός κομμωτής απάντησε εκ νέου και σε έντονο ύφος στον «καλό του φίλο», Λάκη Γαβαλά που χαρακτήρισε κιτς την τελευταία του εμφάνιση στο σόου τραγουδιού. «Δεν το περίμενα γιατί ποτέ με τον Λάκη δεν είχα καμία διένεξη. Πάντα τον έχω υποστηρίξει. Και στο Fab 5, που ήμασταν, είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν ξέρω. Μάλλον ο Λάκης έχει πάθει τρέλα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Δηλαδή να κάθεται να κρίνει δημόσια και να γράφει στο facebook λες και ήταν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας