Η Κατερίνα Ζαρίφη παίρνει την ευθύνη για το “κόψιμο” του Πρωινού Καφέ με τον Νίκο Μουτσινά – “Ήμουν κότα”
08:36 - 06/05/2020
Μια απρόσμενη συνάντηση είχαν στο “Σημείο συνάντησης”, το βράδυ της Τρίτης, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μέσα σε […]
The post Η Κατερίνα Ζαρίφη παίρνει την ευθύνη για το “κόψιμο” του Πρωινού Καφέ με τον Νίκο Μουτσινά – “Ήμουν κότα” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκάλυψε γιατί κόπηκε ο «Πρωινός Καφές» που παρουσίαζε με τον Νίκο Μουτσινά
Η παρουσιάστρια είπε πως εκείνη έφταιγε περισσότερο για το κόψιμο της εκπομπής
Διαβάστε το στο Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκάλυψε γιατί κόπηκε ο «Πρωινός Καφές» που παρουσίαζε με τον Νίκο Μουτσινά (βίντεο)
Η παρουσιάστρια είπε πως εκείνη έφταιγε περισσότερο για το κόψιμο της εκπομπής
Διαβάστε το στο Κατερίνα Ζαρίφη για το «κόψιμο» του Πρωινού Καφέ με τον Νίκο Μουτσινά: «Ήμουν κότα»
Δύο πολύ αγαπημένα πρόσωπα της showbiz, καλλιτέχνιδες, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Ζαρίφη, βρέθηκαν καλεσμένες στην εκπομπή «Σημείο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Κατερίνα Ζαρίφη παίρνει την ευθύνη για το "κόψιμο" του Πρωινού Καφέ με τον Νίκο Μουτσινά: Ήμουν κότα (VIDEO)
Στην εποχή που παρουσίασε τον “Πρωινό Καφέ” όπου συνεργάστηκε με τον Νίκο Μουτσινά, αναφέρθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη μιλώντας στην Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εκπομπή "Σημείο Συνάντησης" της ΕΡΤ.
Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε πως “αυτή η εκπομπή κόπηκε τον Μάρτιο. Πιστεύω ότι τότε περισσότερο έφταιγα εγώ και όχι ο Νίκος Μουτσινάς. Ήμουν κότα. Δεν πίστεψα, δεν είχα την εμπιστοσύνη που είχαν οι άλλοι σε μένα ότι θα το βγάλω πέρα αυτό. Τότε υπήρχαν κανάλια που, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, είχαν τις γνωστές εκπομπές που βάζεις τρεις ανθρώπους που μας έβριζαν κατ’ εξακολούθηση. Πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω ότι τόσο bullying τηλεοπτικό, εκείνη την εποχή, μαζί με τον Νίκ
Διαβάστε το στο thestival.grΚατερίνα Ζαρίφη: Γιατί κόπηκε ο «Πρωινός Καφές» που παρουσίαζε με τον Νίκο Μουτσινά
The post Κατερίνα Ζαρίφη: Γιατί κόπηκε ο «Πρωινός Καφές» που παρουσίαζε με τον Νίκο Μουτσινά appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Ζαρίφη: Αποκάλυψε το λόγο που «κόπηκε» ο Πρωινός Καφές με τον Νίκο Μουτσινά
Κατερίνα Ζαρίφη: Η παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους που τερματίστηκε άδοξα η συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στον ΑΝΤ1.
Διαβάστε το στο pagenews.gr