Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Το προηγούμενο βράδυ πριν πέσουν οι Δίδυμοι Πύργοι, έπινα το ποτό μου στον έναν πύργο» Video
15:00 - 06/05/2020
Στην εκπομπή "Σημείο Συνάντησης" της ΕΡΤ μίλησαν το βράδυ της Τρίτης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Ζαρίφη.
The post Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Το προηγούμενο βράδυ πριν πέσουν οι Δίδυμοι Πύργοι, έπινα το ποτό μου στον έναν πύργο» Video appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Το προηγούμενο βράδυ από την επίθεση ήμουν στον ένα Δίδυμο πύργο και έπινα το ποτό μου»
Ήταν το πρώτο της ταξίδι στη Νέα Υόρκη, το 2001 και συνέπεσε με το συγκλονιστικό τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου
Διαβάστε το στο Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το προηγούμενο βράδυ πριν πέσουν οι Δίδυμοι Πύργοι, έπινα το ποτό μου στον έναν πύργο (βίντεο)
Στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ μίλησαν το βράδυ της Τρίτης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Ζαρίφη.
Διαβάστε το στο Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ένα βράδυ πριν πέσουν οι Δίδυμοι Πύργοι, έπινα το ποτό εκεί»
Το βράδυ της Τρίτης η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκαν καλεσμένες στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο...
Διαβάστε το στο ZouglaΝτορέττα Παπαδημητρίου: «Ένα βράδυ πριν πέσουν οι Δίδυμοι Πύργοι, έπινα το ποτό εκεί»
Το βράδυ της Τρίτης η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκαν καλεσμένες στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης».
Στην μεταξύ τους κουβέντα,...
Διαβάστε το στο govastileto.gr