Καθηγητής ΑΠΘ: Επινόηση Τσιόδρα ο υπολογισμός των θανάτων
15:16 - 06/05/2020
ΕΛΛAΔΑ
Τη μέθοδο υπολογισμού των θανάτων από τον κοροναϊό, την οποία ακολουθεί ο Σωτήρης Τσιόδρας, αμφισβήτησε ο Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, κάνοντας λόγο για μέθοδο που αποτελεί «επινόηση» του κ.Τσιόδρα και η οποία δίνει «ψευδή εικόνα θνητότητας» του ιού.
Σε συνέντευξή του στον FOCUS FM 103.6, που παρουσιάζει το tvxs.gr ο κ.Κούβελας ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Ο κ.Τσιόδρας, όπως κάθε επιστήμονας, θα έπρεπε να ακολουθήσει την κανονική επιστημονική μέθοδο και να μην ακολουθεί μία επινόηση. Δε θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Γιατί υπήρξαν πολλοί άνθρωποι, που πέθαναν και χαρακτηρίστηκαν από COVID. Oυσιαστικά μας δίνει μία ψευδή εικόνα τ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καθηγητής ΑΠΘ: Ο υπολογισμός των θανάτων είναι δικαιολογία για τα μέτρα
Ο καθηγητής του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας, θεωρεί λάθος τον υπολογισμό των θανάτων από κορονοϊό στην Ελλάδα και πως γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να δικαιολογηθούν τα έκτακτα μέτρα.Ο καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας, κατηγορεί τον Σωτήρη Τσιόδρα, καθώς θεωρεί ότι είναι επινόηση του δεύτερου, ο υπολογισμός των θανάτων από κορονοϊό. Επιπλέον, τονίζει πως δίνει «ψευδή εικόνα θνητότητας» του ιού.
Μάλιστα, μιλώντας στο FOCUS FM 103.6, ο κ. Κούβελας ανέφερε πως «ο κ.Τσιόδρας, όπως κάθε επιστήμονας, θα έπρεπε να ακολουθήσει την κανονική επιστημονική μέθοδο και να μην ακολουθεί μία επινόηση. Δε θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Γιατί υπήρξαν πολλοί άνθρωπ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr