#Γιάννης Ιωαννίδης

Υγεία, φτώχεια, επιστήμη: Οι αιρετικές θέσεις ενός κορυφαίου επιστήμονα

eretikos.gr
Μία αναγόρευση στο ΑΠΘ… αλλιώτικη από τις άλλες! Ο διεθνούς φήμης καθηγητής Ιατρικής του Στάνφορντ, Γιάννης Ιωαννίδης, γνωστός και για τις επικρίσεις του στη διαχείριση της πανδημίας, «τα ’χωσε με το γάντι» στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της τελετής. Σύμφωνα με την εισηγητική πρόταση, βάσει της οποίας αποφασίστηκε ομόφωνα από το Τμήμα Ιατρικής του […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
13:58 14/01/2024

Η συνέντευξη του Γιάννη Ιωαννίδη στον Πάρι Καλυμερίδη… (video)

sportstonoto.gr
Αποκλειστική συνέντευξη στο «ησυχαστήριο» του Γιάννη Ιωαννίδη.Πλάνα από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Πάρι Καλημερίδη ο Γιάννης Ιωαννίδης το 2002…
18:46 21/10/2023

Γιάννης Ιωαννίδης: Η χαµένη αυτοβιογραφία του 'Ξανθού' - Το βιβλίο είναι έτοιµο εδώ και τρία χρόνια

Παραπολιτικά
Ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο θρυλικός 'Ξανθός' είχε αρχίζει να εµφανίζει τα πρώτα αχνά σηµάδια άνοιας και είχε αποφασίσει να εµπιστευθεί τα πιο καλά θαµµένα µυστικά τής τόσο ξεχωριστής καριέρας του σε δύο δηµοσιογράφους, τους οποίους πίστευε από τότε που ήταν ακόµη αµούστακοι αθλητικοί συντάκτες.
15:00 10/10/2023

Συγκίνηση στο Αλεξάνδρειο για τον Γιάννη Ιωαννίδη στο παιχνίδι Άρης-Ολυμπιακός

militaire.gr
Τη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη τίμησαν σήμερα στο “ Nick Galis Hall”, πριν από το τζάμπολ της μεταξύ τους αναμέτρησης, για την πρεμιέρα της Basket League, o Αρης και ο Ολυμπιακός. Αμφότερες οι ομάδες αγωνίστηκαν με πένθος στις φανέλες τους, πριν από την έναρξη του αγώνα βράβευσαν την κόρη του αείμνηστου κόουτς, Ελένη-Θεοδώρα, η οποία μαζί με τη μητέρα της, Γιούλα, βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ματς. Λουλούδια, επίσης, άφησαν, τόσο οι «κιτρινόμαυροι», όσο και οι «ερυθρόλευκοι», σε καρέκλα που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο, πάνω στην οποία ήταν το θρυλικό σακάκι που φορούσε σε παιχνίδια ο Γιάννης Ιωαννίδης. Πριν από το τζάμπολ, ακόμη, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Γιάννη Ιωαννίδη.
23:00 08/10/2023

Γιάννης Ιωαννίδης: Η στιγμή που η μονάκριβη κόρη του δέχεται την τιμητική πλακέτα – Ρίγη συγκίνησης στο γήπεδο

tlife.gr
Στο γήπεδο «Nick Galis Hall» βρέθηκε η κόρη του αείμνηστου Γιάννη Ιωαννίδη, λίγες ημέρες μετά τον To άρθρο Γιάννης Ιωαννίδης: Η στιγμή που η μονάκριβη κόρη του δέχεται την τιμητική πλακέτα – Ρίγη συγκίνησης στο γήπεδο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 08/10/2023

Ράγισαν καρδιές στο Αλεξάνδρειο: Άρης και Ολυμπιακός τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη

thessports.gr
Με την πρώτη αγωνιστική της Basket League να περιλαμβάνει αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων που σημάδεψε όσο καμία άλλη ο Γιάννης Ιωαννίδης, δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό… Ο θρυλικός Έλληνας τεχνικός έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή, με όλη την μπασκετική και μη οικογένεια της Ελλάδας να θρηνεί, και κυρίως αυτή […] The post Ράγισαν καρδιές στο Αλεξάνδρειο: Άρης και Ολυμπιακός τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη first appeared on ThesSports.
17:53 08/10/2023

Γιάννης Ιωαννίδης – Σπάραξε στην κηδεία η σύζυγος του: «Θα σ’ αγαπώ για πάντα»

zappit.gr
Ο Γιάννης Ιωαννίδης έφυγε από την ζωή και το μεσημέρι της Παρασκευής «έδωσε» το τελευταίο ραντεβού με τον κόσμο που τον […] The post Γιάννης Ιωαννίδης – Σπάραξε στην κηδεία η σύζυγος του: «Θα σ’ αγαπώ για πάντα» appeared first on Zappit.
21:00 06/10/2023

Η Ελλάδα αποχαιρέτησε τον Γιάννη Ιωαννίδη

blueskytv.gr
Στο Αλεξάνδρειο, για… τελευταία φορά βρέθηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης, όπου πλήθος κόσμου προσήλθε για να τον αποχαιρετήσει, στο λαϊκό προσκύνημα, στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε ως προπονητής του Άρη, πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης. Το φέρετρο με τη σορό του Γιάννη Ιωαννίδη, σκεπασμένο με τη σημαία του Άρη – έφτασε, μέσα σε […] Η Ελλάδα αποχαιρέτησε τον Γιάννη Ιωαννίδη on BLUE SKY.
19:46 06/10/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Γιάννης Ιωαννίδης: Συντετριμμένος ο Χάρης Παπαγεωργίου μπροστά στο φέρετρο

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Γιάννης Ιωαννίδης: Συντετριμμένος ο Χάρης Παπαγεωργίου μπροστά στο φέρετρο 06/10/2023 Ο Χάρης Παπαγεωργίου συνέδεσε το όνομα του με τον Άρη του Γιάννη Ιωαννίδη και γνώρισε πολύ καλά τον “Ξανθό”. Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Άρη και νυν παράγοντας της ομάδας βίωσε πολύ δύσκολες στιγμές στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του Γιάννη Ιωαννίδη, “λυγίζοντας” μπροστά στο φέρετρο του “Ξανθού” λίγο πριν από την αναχώρηση για το νεκροταφείο. Ο Χάρης Παπαγεωργίου βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο μαζί με τον Νίκο Γκάλη και την υπόλοιπη ομάδα του Άρη που θέλησε να τιμήσει τον Γιάννη Ιωαννίδη.
17:46 06/10/2023

Συντετριμμένη η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη στο τελευταίο αντίο

irafina.gr
Το απόγευμα της Παρασκευής (6/1) πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, με πλήθος κόσμου να λέει το “τελευταίο αντίο” στον “Ξανθό”. Ο Γιάννης Ιωαννίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, βυθίζοντας στο πένθος τον χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο. Η Αθήνα είπε το δικό της […]
17:46 06/10/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Γκάλης για Ιωαννίδη: «Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω τον Γιάννη με μια κουβέντα, θα έλεγα ότι ήταν άντρας»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Γκάλης για Ιωαννίδη: «Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω τον Γιάννη με μια κουβέντα, θα έλεγα ότι ήταν άντρας» 06/10/2023 Το ελληνικό μπάσκετ είναι φτωχότερο από την Τετάρτη 4 Οκτώβρη, αφού ο τεράστιος Γιάννης Ιωαννίδης, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Την Πέμπτη 5 Οκτώβρη τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τον «Ξανθό» και εκεί βρέθηκαν πολλές προσωπικότητες από τον χώρο του μπάσκετ. Tην Παρασκευή στο Αλεξάνδρειο έγιεν το λαϊκό προσκύνημα και εκεί μεταξύ άλλων βρέθηκε ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης. Ο Gangster του ελληνικού μπάσκετ μίλησε για τον πρώην προπονητή του στον Άρη, όντας συγκινημένος. «Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω τον Γιάννη με μια κουβέντα, θα έ
16:46 06/10/2023

Για τελευταία φορά στο «Αλεξάνδρειο» ο Γιάννης Ιωαννίδης – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

irafina.gr
Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι του αθλητισμού αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον Γιάννη Ιωαννίδη. Η σορός του έφθασε πριν από λίγα λεπτά και θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο δεύτερο «σπίτι» του, το Αλεξάνδρειο στην Θεσσαλονίκη. Στο γήπεδο που ο «Ξανθός» έζησε στιγμές δόξας τόσο ως παίκτης του Άρη , όσο και ως προπονητής. […]
16:46 06/10/2023

Γιάννης Ιωαννίδης: Στο Παλέ ντε Σπορ η σορός του πριν από την κηδεία στη Θεσσαλονίκη

okmag.gr
Ο σπουδαίος προπονητής του Άρη, του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος, ο Γιάννης Ιωαννίδης έφυγε την περασμένη Τετάρτη από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών έχοντας δώσει τα τελευταία χρόνια με την άνοια. Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Ιωάννη Βούλας, προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» άνθρωποι που δεν μπορούσαν να […] The post Γιάννης Ιωαννίδης: Στο Παλέ ντε Σπορ η σορός του πριν από την κηδεία στη Θεσσαλονίκη appeared first on OK! Magazine.
10:58 06/10/2023

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Ο πατέρας μου πάσχει από άνοια, η μάνα μου τους έλεγε “μην τον πιέζετε”»

govastileto.gr
Στη δική της εξομολόγηση για τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένειά της προχώρησε η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος, με αφορμή την αναφορά του Βασίλη Σκουντή στην άνοια από την οποία έπασχε ο Γιάννης Ιωαννίδης, θέλησε να μοιραστεί το ίδιο πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τον πατέρα της. «Επειδή ο πατέρας μου πάσχει […]
21:00 05/10/2023

Γιάννης Ιωαννίδης: Σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ έδωσε το παρών για να τον τιμήσει πριν το τελευταίο του ταξίδι

paraskhnio.gr
Όλο το ελληνικό μπάσκετ έδωσε το παρών, συγγενείς και φίλοι, αποχαιρέτησαν σήμερα τον μεγάλο προπονητή, Γιάννη Ιωαννίδη, στην επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Ιωάννη Βούλας. Οι “μεγάλες” προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ βρέθηκαν στον Άγιο Ιωάννη της Βούλας για να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπο με τον οποίο αγωνίστηκαν, συνεργάστηκαν, από τον οποίο αναδείχθηκαν και που θαύμασαν για όσα πέτυχε Το άρθρο Γιάννης Ιωαννίδης: Σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ έδωσε το παρών για να τον τιμήσει πριν το τελευταίο του ταξίδι εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
19:28 05/10/2023

Την Παρασκευή η κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη - Πώς τον αποχαιρέτησε η κόρη του

tanea.gr
Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και απλός κόσμος στη Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης. Στις 5 το απόγευμα ο Γιάννης Ιωαννίδης θα ταφεί στη Θέρμη, στον οικογενειακό τάφο.
17:00 05/10/2023

Λιόλιος: «Σύμβολο μιας εποχής, άνοιξε νέους δρόμους ο Ιωαννίδης»

thessports.gr
Για την βαριά κληρονομιά που αφήνει ο Γιάννης Ιωαννίδης μίλησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, μετά την επιμνημόσυνη δέηση για τον θρυλικό προπονητή, που έφυγε από τη ζωή. «Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής τόσο για το μπάσκετ, όσο και για τον ελληνικό αθλητισμό. Έχει αφήσει πίσω μεγάλη παρακαταθήκη και μια […] The post Λιόλιος: «Σύμβολο μιας εποχής, άνοιξε νέους δρόμους ο Ιωαννίδης» first appeared on ThesSports.
15:53 05/10/2023

Γιάννης Ιωαννίδης: Ο επί χρόνια συνονόματος βοηθός του αποχαιρετά τον coach της Ελλάδας

tanea.gr
Ο Γιάννης Ιωαννίδης ή αλλιώς ο «Ολλανδός» μίλησε για την επί 20 χρόνια συνεργασία του με τον θρυλικό προπονητή μπάσκετ που άφησε εχθές την τελευταία του πνοή
15:00 05/10/2023

Γιάννης Ιωαννίδης: Συγκλόνισε ο επικήδειος της κόρης του – Η απόκτηση της Θεοδώρας του και η λατρεία στην οικογένειά του

tlife.gr
Πέπλο θλίψης έχει «σκεπάσει» τον χώρο του ελληνικού αθλητισμού – και όχι μόνο – με τον To άρθρο Γιάννης Ιωαννίδης: Συγκλόνισε ο επικήδειος της κόρης του – Η απόκτηση της Θεοδώρας του και η λατρεία στην οικογένειά του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 05/10/2023

Γιάννης Ιωαννίδης: Υποβασταζόμενη η σύζυγός του Γιούλα στην επιμνημόσυνη δέηση

tlife.gr
Υποβασταζόμενη εμφανίστηκε στην επιμνημόσυνη δέηση του Γιάννη Ιωαννίδη η σύζυγός του, Γιούλα. Ο «ξανθός άγγελος» του To άρθρο Γιάννης Ιωαννίδης: Υποβασταζόμενη η σύζυγός του Γιούλα στην επιμνημόσυνη δέηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 05/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load